Brioșa numărul 1

Ești o persoană deschisă, căreia îi place să păstreze totul în jurul ei simplu și ordonat. Ai nevoie de lucruri luminoase și vesele și apreciezi micile bucurii ale vieții. Îți place să îți petreci timpul liber cu prietenii și ai mare grijă de persoanele care îți sunt dragi.

Brioșa numărul 2

Ai o fire complexă, te decizi greu asupra lucrurilor importante, dar le analizezi în profunzime. Ai un număr foarte mic de prieteni, dar sunt oameni de încredere, pe care te poți baza oricând. Ești talentată și descurcăreață, dar nu foarte sociabilă.

Brioșa numărul 3

Ești amatoare de petreceri, întâlniri și distracții de tot felul. Ești o fire sociabilă, îți faci ușor prieteni, dar preferi relațiile superficiale, în locul legăturilor profunde, care îți consumă energia. Ți se reproșează adesea că ești dezorganizată, dar oricum nu prea îți place să respecți regulile.

Brioșa numărul 4

Simplitatea, ordinea și curățenia sunt câteva dintre principiile tale de viață. Te ferești de complicații și preferi să stai departe de oamenii care intră mereu în bucluc. Nu ești deosebit de ambițioasă, dar ești tenace, iar când îți atingi obiectivele, îți place să te lauzi cu ele.

Brioșa numărul 5

Viața trebuie să fie roz și strălucitoare, să te bucuri de fiecare clipă și să trăiești iubirea cu intensitate. Chiar dacă ai și tu partea ta de necazuri, nu le lași să te doboare și încerci mereu să fii optimistă. Una dintre calitățile care te onorează este că nu lași niciodată un om la nevoie.

Brioșa numărul 6

Ești o persoană de încredere, serioasă și atentă la tot. Ești preocupată de imaginea ta în ochii celorlalți și încerci să ieși în evidență. Ai câteva principii riguroase de viață, urăști minciuna și dezordinea și încerci să fii un exemplu pentru ceilalți.

Brioșa numărul 7

Te străduiești să fii amabilă cu toți și să lași o impresie bună de la prima întâlnire. Dar, în realitate, nu te interesează decât propria ta ființă. Ești egoistă, dar sunt momente în care egoismul te protejează de riscuri inutile.

Brioșa numărul 8

Te-ai obișnuit să ai parte de tot ce e mai bun și ești cam pretențioasă, mai ales cu partenerul de viață. Pui accent pe confortul tău, pe timpul tău liber și pe activitățile care îți fac plăcere. Nu faci nimic fără să ai ceva de câștigat.

Brioșa numărul 9

Ești atașată de familie, ești grijulie și atentă și ai da totul copiilor tăi. Ești capabilă de sacrificii mari și nimic nu contează decât să ai o familie fericită. Fă-ți timp și pentru tine, iar viața va avea mult mai multe momente frumoase!

sursa foto: 123rf.com