Un șorț pentru bucătărie

Dacă ai o față de pernă frumoasă, în culorile tale preferate, taie-o pe jumătate, coase tivul și pune-i un cordon în talie. Vei obține un șorț de bucătărie numai bun pentru zilele în care gătești mai mult și vrei să îți protejezi hainele.

Spală jucăriile de pluș

Ursuleții sau pisicuțele de pluș ale copiilor tăi trebuie spălate frecvent la mașină, pentru că se murdăresc destul de repede. Ca să le protejezi, să nu se rupă cusăturile și să nu iasă umplutura din interior, ar fi bine să le pui într-o față de pernă albă.

Protejează hainele delicate

Când speli la mașină haine delicate, precum lenjeria intimă dantelată, rochiile din mătase sau bluzele de voal, nu le pune printre celelalte rufe. Protejează-le într-o față de pernă albă, de bumbac, și vor ieși mai puțin șifonate.

Îmbrăcăminte pentru umeraș

HangerCover

Taie un colț din fața de pernă pe care nu o mai folosești, lat de aproape două palme și coase marginile tăiate, să nu se destrame. Apoi îmbracă un umeraș din sârmă sau din lemn cu bucata din fața de pernă. Un astfel de umeraș este potrivit pentru rochiile sau bluzele delicate.

Husă pentru haine

Un taior pretențios, un costum sau o rochie mai deosebită pe care le ții pe umerașe trebuie protejate de praf în timp. Îmbracă hainele, peste umeraș, cu o față de pernă mai veche, dacă nu ai la îndemână o husă specială pentru haine.

Depozitează obiectele din piele

Folosește fețe vechi de pernă să depozitezi pentru o perioadă mai lungă obiectele delicate din piele sau piele întoarsă. Pantofii, gențile, curelele sau chiar o haină din piele se vor păstra mult mai bine protejate în materialul moale de bumbac.

credit foto: 123rf.com