Citește și: Ești o mamă ocupată? Iată câteva strategii pentru a avea timp de relaxare

Spală cada! Circa 15 minute de frecat intens al căzii de duș și pac!, 100 de calorii s-au topit. Dacă ai o cadă mare și ceva mai mult săpun întărit pe ea, atunci garantat scapi de 200 de calorii dacă intensifici operațiune a de frecat.

Mută obiectele de mobilier! Te-ai săturat de aspectul camerelor din casă? Apucă-te de mutat piesele de mobilier și scapi de 100 de calorii la 20 de minute de rearanjat. Trage, împinge, ridică și vei slăbi.

E timpul pentru zugrăveală– Vrei să schimbi culoarea pereților sau vrei să o reîmprospătezi? Atunci ia trafaletele și apucă-te de vopsit și de…slăbit.  Vopsirea pereților înseamnă consumul a 300 de calorii pe oră.  Cum zugrăvitul unei camere înseamnă mai mult de trei ore, atunci ora la o sală de forță e inutilă. Acasă ai tot ce trebuie.

Într-o zi poți arde și 1.000 de calorii…prin casă

Renunță la mașina de spălat vase– Adună vasele murdare în chiuvetă și renunță la mașina de spălat vase. 30 de minute de spălat vase ard în medie 77 de calorii. Cu cât mai greu de curățat, cu atât mai multe calorii arse.

Dă cu aspiratorul! Aspirarea prafului e mereu motiv de dispută în cuplu. Dar, acum că noi îți dezvăluim că o oră de dat cu aspiratorul înseamnă 200 de calorii arse, atunci profită și bucură-te tu de beneficiu.

Gătește și slăbește! Dacă pregătirea a două feluri de mâncare înseamnă o oră de robotit prin bucătărie, atunci ai garanția arderii a cel puțin 150 de calorii.

Spălatul geamurilor, slăbire garantată– Vrei să ai geamuri cristal?Atunci apucă-te de frecat. O oră de spălat geamuri înseamnă 230 de calorii arse.

Citește și: