Regina Simons a povestit pentru publicația The Wrap că avea numai 18 ani la momentul când a fost agresată. Mai mult, nici nu-și începuse viața sexuală. Aceasta a povestit și cum s-a întâmplat totul: a fost invitată la o petrecere odată cu lansarea filmului, în casa actorului, în Beverly Hills. Doar că atunci când a ajuns acolo a observat că nu mai era nimeni în afară de ea și Steven Seagal, iar casa nu era în niciun fel gătită de sărbătoare.

”M-a dus într-o cameră și apoi a închis ușa și a început să mă sărute. Apoi mi-a scos hainele și, înainte să-mi dau seama, era deasupra mea și mă viola… Eram virgină”, a povestit femeia, acum în vârstă de 43 de ani și mamă a doi copii.

”Plângeam când era deasupra mea”

Aceasta povestește că pur și simplu a înghețat, nu a putut avea nicio reacție, fiind prinsă cu garda jos. În plus, mai spune ea, actorul era de trei ori cât ea, așa că oricum nu avea nicio șansă într-o confruntare cu el.

”Plângeam când era deasupra mea”, mai spune femeia.

Femeia a depus plângere la poliție abia acum, după ce a aflat că nu e singura care a fost abuzată de Seagal. Poliția mai anchetează și un caz din 2005.

Printre femeile care îl acuză pe actor de abuz sexual se află și modelul olandez Faviola Dadid, dar și actrița Portia de Rossi, soția lui Ellen DeGeneres.

Steven Seagal (65 de ani) a fost acuzat și de jurnalista TV Lisa Guerrero, dar şi de actriţele Rae Dawn Chong, Katherine Heigl și Jenny McCarthy de hărţuire sexuală, după ce au fost invitate de către starul hollywoodian la câte o ”audiţie privată“, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Foto: Hepta

Vezi și Actorul Steven Seagal, prădător sexual de 21 de ani

Citește și: