1. Când sună prea tare și te deranjează, îl poți reduce la tăcere dacă apeși orice buton lateral. Telefonul va continua să sune, dar nu se va mai auzi. Este un sfat excelent când ești la cinema, la teatru sau în biserică.

2. Dacă vrei să asculți muzică și să se audă mai tare, pune telefonul într-un pahar de sticlă. Paharul acționează ca un amplificator și melodiile preferate se aud mai bine. Este unul dintre acele trucuri simple cu care îți poți impresiona prietenii la o petrecere.

3. Dacă nu ai semnal bun într-o clădire, apropie-te de o fereastră, îndepărtează-te de televizoare și alte obiecte electronice sau pur și simplu urcă la etajele superioare.

Trucuri simple pentru telefonul tău mobil

4. Nimic nu îți consumă mai mult bateria decât un semnal slab. Dacă ești într-o zonă cu acoperire slabă, la munte sau la pădure, mai bine închizi telefonul ca să nu se descarce prea repede.

5. Ca să se încarce mai repede când îl pui în priză, setează telefonul pe modulul avion. În acest modul, telefonul nu mai caută semnalele companiilor de telefonie și nici semnalul de net și se încarcă mai rapid.

6. Modulul avion este util și când vrei să te joci pe telefon. Se consumă mai puțină baterie și nu te mai deranjează reclamele care apar adesea pe ecran.

7. Dacă ecranul s-a zgâriat ușor de la cheile sau monedele pe care le ții în geantă, aplică un bob de pastă de dinți și freacă ușor cu degetele. Pasta de dinți este ușor abrazivă și va netezi zgârieturile superficiale.

sursa foto: 123rf.com