Folosește conurile de înghețată pentru aperitive delicioase, care vor impresiona. Conurile crocante din napolitană au un gust neutru, care se poate combina și cu umpluturi dulci, și cu umpluturi sărate. Urmărește clipul nostru și citește mai jos alte idei ingenioase pentru conurile de înghețată.

Cremă de brânză cu verdeață

Pregătește o cremă de brânză fină, umple conurile și decorează cu felii de măsline, cu frunze de pătrunjel sau cubulețe de ardei gras, după imaginația ta. Ține conurile la frigider și servește-le în aceeași zi.

Cremă de brânză dulce

Pregătește o cremă de brânză dulce, cu stafide, vanilie și rom. Umple conurile cu această cremă și vei obține un desert minunat, aromat și delicios. Poți decora cu sos de caramel.

Cremă de ton cu maioneză

Conurile din napolitane pot fi umplute și cu o cremă de ton gustoasă, făcută cu maioneză, lămâie, piper și muștar. Decorează cu măsline sau felii mici de lămâie.

Conurile de înghețată, suport pentru bomboane

Dacă ai mai mulți copii în vizită, le poți pregăti câteva conuri de înghețată cu bomboane de ciocolată. Vor fi încântați să primească o asemenea tratație.

Popocorn cu caramel

Pregătește floricele fără sare, umple conurile cu floricele și toarnă un fir subțire de caramel pe deasupra să le țină lipite. Vei obține o gustare dulce care arată cu totul deosebit și nici nu te costă mare lucru!

Alune și nuci

Conurile de înghețată pot fi umplute și cu bucăți mici de alune, migdale și nuci, fie glasate, fie combinate cu un sos de caramel sau cu un sos de ciocolată, fie sărate. Oricum ar fi, vor fi la fel de delicioase.

Bucăți de fructe

Taie bucăți de fructe puțin zemoase, cum ar fi merele, perele sau bananele, adaugă boabe frumos colorate de afine, zmeură și mure și umple conurile de napolitană. Vei avea o gustare sănătoasă, delicioasă și care arată foarte bine.  

video: Adina Stănilă/ Libertatea pentru femei

foto: Shutterstock