Încearcă să îți păstrezi biroul cât mai ordonat și să nu îți aglomerezi spațiul de lucru cu prea multe pixuri, agende, capsatoare sau fotografii personale. Cu cât este mai mult spațiu în jurul calculatorului, cu atât vei lucra mai ordonat, mai riguros și mai atent. Iată câteva obiecte care nu ar trebui să își găsească loc niciodată pe biroul tău.

Difuzoarele de parfum sau bețișoarele parfumate

Este adevărat că anumite arome, precum cea de mentă și de lămâie, te revigorează și te ajută să lucrezi mai cu spor, dar nu toți colegii vor aprecia intenția ta de a parfuma biroul.

Cosmetice și bijuterii

În cazul în care nu lucrezi într-o companie de profil, nu ține și nici nu folosi ojă, acetonă, farduri, parfumuri sau alte accesorii de frumusețe. Și nici nu te parfuma în birou doar pentru că îți place prea mult parfumul nou pe care ți l-ai cumpărat de curând.

Prea multe lucruri sau fotografii personale

Nu îți încărca biroul cu prea multe fotografii personale înrămate. Una sau două, cu familia sau prietenii apropiați sunt de ajuns. În rest, le poți stoca în memoria calculatorului și le poți revedea când ai nevoie de o clipă de relaxare.

Mâncare și resturi de alimente

Tuturor ne place să ronțăim câte ceva când lucrăm, dar este bine să alegi gustări sănătoase și care nu miros. Un fruct sau o bucată de ciocolată sunt binevenite. Dar caserola cu mâncare de acasă, care miroase a diverse condimente, va deranja pe toți colegii.

Jucării mobile

Un cățel sau o păpușă care dă din cap nu numai că sunt de prost gust, dar devin obositoare și pentru tine, și pentru cei din jur. În plus, îți distrag atenția de la lucrurile mai importante pe care le ai de făcut. Dacă vrei să te relaxezi, mai bine asculți puțină muzică sau te uiți la pozele din vacanță.

sursa foto: 123rf.com