Probează întotdeauna sutienul înainte să îl cumperi

Chiar dacă ai mai cumpărat sutiene de la aceeași firmă și știi că îți vin bine, probează-le pe cele noi de fiecare dată. Este foarte important să te simți confortabil cu sutienul ales, să nu te strângă, să nu fie prea larg, iar cupele să îți îmbrace bustul în mod natural.

Bretelele trebuie să stea la locul lor!

Dacă ai un sutien aproape nou, pe care nu ai apucat să îl porți mai mult de câteva săptămâni, dar bretelele îți tot cad de pe umeri, înseamnă că trebuie să îl schimbi. Chiar dacă ajustezi bretelele în fiecare dimineață, acestea tot alunecă și îți strică buna dispoziție. Fie sunt făcute dintr-un elastic de proastă calitate, fie nu se potrivesc pentru silueta ta. Data viitoare, caută un sutien cu bretele mai late.

Evită mașina de spălat

Chiar dacă le speli cu un program pentru rufe delicate, chiar dacă le pui într-un săculeț din plasă fină, sutienele tot au de suferit în mașina de spălat. Viteza, temperatura apei și detergentul sunt inamicii sutienelor făcute din materiale delicate. Cel mai bine este să le speli de mână, cu un șampon, decât cu detergent, iar acesta este un truc pe care orice femeie trebuie să îl cunoască.

Sutienele fără bretele se fixează mai bine cu o bandă elastică

Tuturor ne plac sutienele fără bretele și le purtăm mai ades vara la rochiile fine sau la maieuri decoltate. Dar se întâmplă adesea să simți că îți alunecă, mai ales dacă transpiri puțin. Cumpără o bandă elastică din dantelă, asortată cu sutienul respectiv, și leagă bentița respectivă peste banda de susținere a sutienului.

Banda pentru prelungirea sutienului

trucuri pentru rochiile cu spatele decoltat

Dacă vrei să porți o bluză sau o rochie cu spatele decoltat, orice femeie știe că sutienul nu trebuie să se vadă deloc. Cumpără o bandă pentru prelungire și prinde capetele de la spate încrucișate, petrecând banda de prelungire de-a lungul bustului.

sursa foto: 123rf.com