Cochetezi cu neglijența

Norocul ți-a surâs, ați trăit file de poveste, l-ai cucerit, e al tău în întregime, așa că ajungi să nu mai faci prea mult efort să-l impresionezi și începi să te neglijezi. Iar dacă te transformi din Ileana Cosânzeana în Baba Cloanța, Făt-Frumos va fugi! Chiar dacă ești măritată, asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi interesul pentru propriul tău aspect. Pune-ți imaginația la treabă îi nu lăsa ca totul să vină doar din partea lui. E adevărat, de cele mai multe ori, oboseala, rutina, stresul cotidian aduc starea de nepăsare, însă important este să o depășiți.

Te roade gelozia

Dacă ești tot timpul suspicioasă, și ții cont de orice pas, încerci să-i controlezi toate mișcările, atunci fii sigură că îi vei pune nervii la grea încercare. Știm îi noi că atunci când iubești, cauți
cu orice preț, să fie al tău și numai al tău, dar ai grijă să nu întreci măsura! Nu interpreta orice remarcă nevinovată. Reproșurile repetate vor eroda relația și vor duce la declinul acesteia. În concluzie, la ghilotină cu gelozia! Scapă de povara acestui „flagel”.

Dai mereu vina pe el

Necazurile vin nepoftite și se instalează comod în calea armoniei voastre. Indiferent de ce natură sunt acestea, banale sau foarte serioase, nu încerca să te disculpi și să îl declari oficial pe el principalul vinovat. Cel mai bine este să vă uniți forțele și să depășiți situația delicată cât mai repede. O învinuire nu este deloc o cale eficientă spre o soluție pozitivă.

Sursa foto: 123rf.com