Spală vasele zilnic: reduce anxietatea!

Oamenii cărora le place să spele vasele, să curețe meticulos paharele și oalele și să vadă toată vesela strălucind de curățenie fac față mai bine perioadelor stresante și își stăpânesc mai bine nervii. În urma unui studiu realizat de departamentul de psihologie al Universității din Florida, persoanele cărora le face plăcere să spele vasele sunt mai calme și mai puțin impulsive, în timp ce participanții cărora nu le place să își spele vesela decât obligați, erau mai tensionați și mai puțin echilibrați.

Folosește lămâia la curățenie: vei fi mai fericită!

Parfumul proaspăt de lămâie stimulează simțurile și te relaxează, totodată, oferindu-ți o stare de bine și de confort. Cu alte cuvinte, lămâia te face să te simți mai optimistă și mai fericită. Fie că folosești zeama de lămâie sau cojile la curățenie, fie că îți cumperi produse de curățenie cu parfum de lămâie, efectul te va surprinde! Te vei simți mai puțin obosită după ce cureți geamurile sau ștergi praful.

Fă-ți patul în fiecare zi: stimulează creativitatea!

Ești mult mai creativă și mai productivă, dacă aerisești dormitorul în fiecare dimineață și îți faci patul. Când lași în urma ta ordine în camera în care ai dormit, vei avea sentimentul de confort, echilibru și stabilitate toată ziua. Dacă pleci de acasă cu o stare de spirit bună, cu siguranță vei avea idei mai bune și vei realiza mai multe lucruri la serviciu sau în viața de zi cu zi.

sursa foto: 123rf.com