Bărbatul se afla în vacanță în Tunisia când a luat un virus potențial mortal: salmonella africană. Însă nici el și nici medicii nu au știut asta. La început a simțit greață și o nevoie intensă de a urina. Era letargic și nu vroia decât să stea în pat. Au urmat halucinațiile, după care pierderile de cunoștință.

Doctorul care l-a consultat a crezut că e vorba despre insolație și i-a recomandat multe lichide. Însă pentru că situația nu s-a ameliorat, a ajuns în spital, unde a fost trecut pe antibiotice.

A petrecut câteva zile în spital, după care a fost externat și s-a reîntors în țara natală, Marea Britanie. Au urmat însă săptămâni în care în continuare nu s-a simțit bine, slăbind aproape 20 de kilograme.

A explodat ca un vulcan

Au început să apară niște dureri de nesuportat la nivelul organelor genitale, iar testiculele sale au început să crească peste noapte. A ajuns din nou la spital, de unde însă iar a fost externat în scurt timp. Întors acasă, într-o zi un testicul, care ajunsese între timp de mărimea unui grepfrut, drept pentru care pur și simplu trebuia să-l care în mână, ”i-a explodat ca un vulcan”, în timp ce făcea baie, arată Mirror. Medicul care l-a văzut a spus că în 20 de ani de carieră nu a văzut așa ceva.

Oricât de dureros ar părea, pentru bărbat a fost o ușurare, pentru că în sfârșit durerea dispăruse. Până la operație a purtat scutece, pentru că hemoragia nu se mai oprea.

Testiculul a fost îndepărtat chirurgical, o traumă pentru orice bărbat. ”Clar m-a afectat din punct de vedere psihologic și m-am simțit la pământ pentru multă vreme. Poate că sună prostesc, însă nu mă mai simțeam complet”, povestește el. În prezent, bărbatul, tată a doi copii și de două ori bunic, e fericit că a scăpat cu viață din această experiență. Putea fi mult mai rău, admite chiar el.

Foto: Pixabay

Vezi și Marele tenor italian Andrea Bocelli, dus de urgență cu elicopterul la spital. Ce a pățit cântărețul

Citește și: