Multe femei se tem de momentul în care se urcă pe cântar, fiindu-le frică că vor vedea un număr de kilograme diferit de cel pe care îl speră, iar acest lucru le va devasta propria încredere în ele. Însă, acum tot mai multe reprezentante ale sexului frumos  au decis să nu se mai înfometeze și să nu-și mai facă probleme în ceea ce privește numărul de kilograme. Ele  își concentrează toată atenția asupra tonifierii corpului, descoperind că pot arăta mai bine cu o greutate mai mare, făcând sport și o dietă bogată în proteine. Astfel, acestea merg din ce în ce mai mult la sală și fac mai multe exerciții pentru a-și contura mușchii și pentru a-și tonifia perfect trupul.

Citește și: Elena Gheorghe și-a dus astăzi fetița acasă și a făcut primele declarații despre venirea pe lume a bebelindei: „Am plâns când am văzut-o”

Trendul ia amploare în întreaga lume

În unele imagini, urmașele Evei se laudă că s-au îngrășat chiar și cu 18 kilograme și își etalează mușchii și corpul tonifiat, fiind mai mulțumite ca oricând de imaginea lor, rezultatele fiind într-adevăr spectaculoase.

Acest trend ia amploare în întreaga lume, apărând și în  Australia, Spania, Italia, Franța, Taiwan,  Canada,  Ucraina, Slovenia, Germania, Rusia, SUA sau Franța. Iată câteva exemple în galeria de mai jos.

 

Madalin Giorgetta Frodsham (28 ani), AustraliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Fotografii: Instagram

CItește și: