Printre cele mai cunoscute simptome ale coronavirusului  senumără febra, tusea, insuficiența respiratorie, durerile în corp, diareea, durerile de cap și ochi, pierdera gustului și a mirosului.  Însă, se pare că noul virus provoacă și un alt simptom.  Acesta  a fost semnalat de câțiva pacienți cu COVID-19, care au descris pe rețelele de socializare tot ce au simțit după ce au fost depistați cu Covid-19. Unii dintre bolnavi au povestit că inițial au crezut că acesta nu este real, ci doar închipuit.

 

„M-am vindecat de coronavirus, dar mai simt niște senzații persistente legate de COVID-19. E greu să descriu un zumzet extraterestru, disociat în unele părți ale corpului meu.E un fel de bâzâit ori bolborosit în unele părți ale corpului. Sunt bine, dar există încă un sentiment de epuizare și rătăcire fizică.”, a declarat o tânără din Marea Britanie care s-a vindecat de COVID-19, potrivit Daily Mirror.

Un alt pacient cu coronavirus a confirmat acest simptom al COVID-19 printr-un comentariu. „Wow! Am crezut că e doar în capul meu acea senzație de bâzâit, bolborosit. Am avut o grămadă de simptome ciudate. Și nu pare că ne ne facem bine la fel de repede ca la alte virusuri. În mod cert nu este doar o gripă”, a scris un internatu.

„Nouă zile de când mi-au apărut simptomele. M-am speriat când am văzut că mâinile mele au început să bâzâie”, a adăugat alt internaut.

 

Grace Dudley, o altă britanicăcare a fost infectată cu OCVID-19, iar tatăl ei încă se lupăt cu această boală, fiind internat la terapie intensivă, a confirmat și ea acest simptom ciudat.

„După șase zile, pielea mea începuse parcă să bolborosească. În 24 de ore, îmi era extrem de frig, deși aveam patru pături pe mine. Și nu puteam să rămân trează prea mult”, a povestit ea.

Tarana Burke, o altă britanică care a reușiut să învingă boala dupăî două săptămâni, a confirmat că și ea și iubitul ei au avut acest simptom ciudat.

 

„Ultimele două săptămâni din viața mea au fost unele dintre cele mai înspăimântătoare”, a declarat Tarana.