În mai 2016, un incendiu imens a izbucnit în regiunea în care acesta locuiește. Oamenii trebuiau evacuați imediat. Tony știa asta, dar tot i-a luat o grămadă de vreme să-și pună în picioare șosetele și pantalonii mărimea 66. Apoi, a fost urcat printre primii în avionul de salvare. Avea nevoie de atenție specială, dată fiind starea sa de sănătate dată de obezitate.

Ce a declanșat totul

Și tot în avion a avut nevoie de două locuri. ”Să văd că oamenii trebuie să aștepte un alt avion, pentru că nu încăpeau lângă mine, asta a fost tot pentru mine”, povestește Tony.

 

”Mă tot gândeam. Așa stau lucrurile: soția cuiva, soțul cuiva, cineva așteaptă după mama sau după tatăl său să vină acasă, iar ei trebuie să stea poate după următorul avion pentru că eu sunt prea gras (și ocup două locuri – n. red.)”, își amintește el.

 

Din acea zi s-a declanșat schimbarea. În loc să comande cartofi prăjiți, Tony a cerut la cină legume.

În ce a constat dieta

Apoi, a început să meargă pe jos și să mărească gradual timpul alocat exercițiilor – întâi de la 5 la 10 minute și tot așa. ”Au dispărut 148 de kilograme. Totul natural. Fără operație, fără nimic. Doar având grijă la ce mănânc și mergând pe jos”, povestește bărbatul, care în prezent are cu puțin peste 100 de kilograme. ”Practic, am trecut pe o dietă săracă în carbohidrați și bogată în proteine”, mai spune el.

 

”În urmă cu doi ani abia puteam să șofez. Abia încăpeam în mașină”, declară el. Acum, plănuiște să ia parte la un maraton. ”Focul, cu toate distrugerile sale și cu tot iadul pe care l-a lăsat în urmă, mi-a salvat viața”, mai spune el. Tony este doar una dintre cele 88.000 de persoane evacuate în incendiul de pădure din Alberta, din 2016.

Tony Bussey impreuna cu fiica saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

 

Deși a slăbit în mod miraculos, Tony va trebui, până la urmă, să fie supus unei operații, pentru a-i fi îndepărtată pielea în exces. E însă un preț mic pe care trebuie să-l plătească pentru a fi alături de fiica sa mai mulți ani. Obez fiind, zilele îi erau numărate și acum e conștient de asta.

Foto: Facebook

Vezi și Această femeie a slăbit peste 80 de kilograme! Este incredibil cum poate să arate acum!

Citește și: