Uleiul de cocos natural. De ce să-l consumi

Uleiul de cocos este bun atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Cancerul de colon atacă ambele organisme, fără restricții.

Experții spun că au făcut o descoperire care i-a uimit chiar și pe ei. Uleiul de cocos este extrem de eficient în cazul cancerului de colon.

Uleiul de cocos poate distruge până la 93% din celulele canceroase ce pun viața în pericol.

Studiul a fost realizat în Australia, iar specialiștii spun că acidul lauric din cocos poate ucide până la 93% dintre celulele bolnave în cazul cancerului de colon.

Analiza a fost realizată pe cobai, iar rezultatele benefice au apărut în numai 2 zile. Atunci când substanța numită glutation scade, scade și șansele ca celulele canceroase să se dezvolte.

Glutationul crește nivelul de celule T citotoxice din limfocite, neutralizează radicalii liberi, este un puternic antioxidant ce ajută și la reglarea nivelurilor celorlalti antioxidanti.

Acesta detoxifică ficatul, eliminând 12 carcinogeni cunoscuți din celule și suprimă și creșterea tumorilor. El mai este denumit și proteina vieții.

Acidul lauric din laptele de sân are și el acizi grași care ucid bacteriile și ajută imunității organismului. De aceea este indicat ca mămicile să hrănească cât pot de mult bebelușii cu lapte matern.

Și studiile realizate de americani arată faptul că aceste grăsimi din cocos sunt bune în prevenirea diabetului, hepatitei, osteoartritei, herpesului, mononucleozei, afecțiunilor biliare, cancerului și în boala Crohn.

Uleiul de cocos este eficient și în ameliorarea efectelor adverse în cazul chimioterapiei.

Uleiul de cocos a fost considerat periculos din cauza grăsimilor

Prin anii 60, acest tip de ulei era ocolit de majoritatea oamenilor care se bucurau de margarină și uleiuri hidrogenate căci li se spunea că sunt bune.

O strategie de piață pentru ca produsele să se vândă, iar anumiți vânzători să se îmbogățească.

Ei susțineau că acest ulei este dăunător și că nu ar trebui să-l consume, că le face rău. Mai bine să le cumpere pe cele artificiale, făcute de ei.

Companii din industria farmaceutică, din lumea largă, se fac că nu știu prea bine despre acest ulei, dar nici nu pot nega că remediile pentru boli se regăsesc în natură.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto