Petrece timp cu prietenii

Timpul petrecut cu prietenii face bine sufletului, dar și trupului. Oamenii care socializează des trăiesc mai mult.

Fă ceva creativ și vei trăi mai mult

Persoanele care au un hobby artistic sunt mai fericite, mai calme, gândesc mai clar și au, în general, o calitate mai mare a vieții. Poți alege ce te atrage mai mult. Nu trebuie să faci lucrurile perfect, dar trebuie să te bucuri de ceea ce faci. Alătură-te unei trupe de teatru de amatori, desenează sau cântă chiar și de una singură acasă. Scrie poezii sau doar un jurnal.

Machează-te mai discret și vei arăta mai tânără

Există o șansă mare ca tu să te machiezi prea mult. Cercetările arată că, de cele mai multe ori, femeile cred că au nevoie de mult mai mult fard, mai ales atunci când vor să pară mai atractive. Dar prea mult machiaj te poate îmbătrâni. Și nu numai în ochii altora, dar, cu timpul, poate să facă rău tenului pentru că nu-l lasă să respire.

Fă mișcare ca să trăiești mai mult și să arăți mai tânără

Nu trebuie neapărat să te apuci de un sport. Chiar și grădinăritul sau o plimbare alertă contează. Pentru ca inima să funcționeze bine, ai nevoie de cel puțin două ore și jumătate de mișcare pe săptămână. Mai poți face gimnastica de dimineață care îți va pune sângele în mișcare și nu mai avea nevoie de cafea. Mișcarea te ajută să te simți mai bine, să arăți mai bine și să gândești mai clar. Previne diabetul, hipertensiunea și bolile de inimă. Dacă ai boli cronice sau peste 60 de ani, întreabă-ți medicul curant înainte de a schimba ceva în rutina ta de exerciții fizice.

Folosește creme de protecție solară ca să trăiești mai mult și să arăți mai tânără

Nu te vor face să arăți mai tânără, dar îți vor proteja pielea de razele ultraviolete care provoacă ridurile și pătarea pielii. Protecția solară poate preveni și cancerul de piele.

Sursa foto: 123rf.com