Deși purtarea măștii poate proteja cumva și alergicii, în acest sezon, tratamentul alergiilor de primăvară este obligatoriu. Și asta pentru că sunt multe persoane care au de suferit. Din fericire, pe lângă medicamente, există și alte metode eficiente.

Plasma proprie în tratamentul alergiilor de primăvară

Tratamentul alergiilor de primăvară PROLIFE B.C este extras din plasma pacientului. Și s-a dovedit a fi eficient. Dar numai cu condiția de a fi urmat zilnic, vreme de 6 săptămâni. Substanța activă folosită în cadrul acestui tratament este extrasă din plasma și urina pacientului. „Extragem plasma din sânge și feromonii din urină și astfel reușim să obținem substanța pe care o vom injecta. În mai puțin de 72 de ore, organismul începe să dezvolte anticorpi împotriva alergiilor pe care organismul le manifestă. În situațiile cronice, rezultatele încep să se vadă la 24 de ore de la injectarea substanței”, explică dr. Cornel Brotac, specialist Medicină Fizică, Recuperare Medicală, Balneologie, Medicină Regenerativă, Alternativă și Antiaging.

Și hidrocolonoterapia ajută

Hidrocolonoterapia curăță organismul pe interior. „Hidrocolonoterapia, irigarea de colon sau terapia de colon este, de fapt, o formă de curățare a colonului. Astfel, scăpăm de depunerile metabolice adunate în timpul procesării alimentelor. Este vorba despre materiile reziduale, toxine, gaze și paraziți. Acestea dereglează funcțiile digestive. Toxinele prezente sunt reintroduse în organism, proces echivalent cu o otrăvire.”, explică dr. Cornel Brotac.

Pe lângă faptul că te ajută să lupți împotriva alergiilor, hidrocolonoterapia vine cu multiple alte beneficii. Ameliorează calviția, remediază disfuncțiilor hepato-biliare, îmbunătățește circulația sângelui și oxigenarea celulelor. Ajută la vindecarea sindromului de colon iritabil, ajută pacienții cu boli varicoase. Ameliorează mirosul anormal al corpului, senzația de picioare grele, cefaleea rebelă, durerile menstruale, iritabilitatea, nervozitatea, greața și are efecte puternic regenerative. Stimulează sistemul imunitar, energizează, crește tonusul psihic și capacitatea cognitivă și combate migrenele și insomnia. Pe lângă acestea, are și efecte estetice. Îmbunătățește starea tenului, reduce vizibil cearcănele, ameliorează celulita, previne apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

Sursa foto: resprouk de la Pixabay