Wijitpraphorn Punbu,  în vârstă de 19 ani, din Thailanda, a dezvăluit că toată copilăria ei a fost umilită și batjocorită pentru felul în care arăta, din cauză că s-a născut fără bărbie și dantura îi era deformată. A suferit atât de tate din cauza aceasta, încât îi era rușine să mai iasă din casă.

Însă, viața ei s-a schimbat brusc după ce a câștigat un concurs TV de talente în Coreea de Sud, „Let me in”, unde a câştigat un premiu care a constat într-o serie de operaţii estetice realizate în Coreea de Sud, care aveau să îi schimbe viaţa. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Bobby din „Dallas” a ajuns de nerecunoscut. Actorul Patrick Duffy trece printr-o adevărată dramă, iar durerea l-a distrus: „În urmă cu șase luni, inima mea s-a oprit…”

Transformarea ei a durat trei luni

Astfel, medicii esteticieni sud-coreeni au reușit în doar trei luni să-i reconstruiască chipul și să o  transforme într-o femeie extrem de frumoasă.

„Până să fiu operată, aveam o viață tristă și eram extrem de singură, iar oamenii m-au batjocorit toată viața mea și era dureros. Acum simt că pot să ies din casă fără să-mi fie rușine de felul în care arăt”, a spus tânăra, cunoscută acum drept Fon.

În plus, din cauza danturii deformate,  Punbu sforăia foarte tare și avea probleme și cu mâncatul, fapt pentru care a dezvoltat mai multe probleme digestive. Însă, acum se simte extraordinar de bine. În cele trei luni, cât  au durat intervențiile chirurgicale, tânăra a fost  nevoită să stea în Coreea de Sud și spune că cel mai mult i-au lipsit mama și sora ei, însă această experiență a meritat. „A meritat să stau trei luni departe de familie. Nimeni nu poate să zică că nu-și dorește să arate bine”, a mai spus aceasta.

Alegeti filmul preferat dintre aceste seriale coreene!

Citește și: