Simone Anderson postează pe contul ei de Instagram imagini în care arată trasnformarea prin care a trecut corpul ei după ce a slăbit 92 de kilograme și le dezvăluie și altor femei trucurile cu care a reușit acest lucru, devenind un model de inspirație pentru oameni din întreaga lume.

simone 1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Și-a făcut un plan de exerciții pe care îl respectă cu strictețe

Văzând că ia tot mai mult în greutatepe zice trece, tânăra a decis să se țină cu strictețe de un regim nou, țelul ei fiind ca starea ei de sănătate să devină prioritatea sa numărul 1, iar al doilea pas a fost să se asigure că surplusul de greutate să nu revină. Astfel, aceasta și-a făcut un calendar în care și-a notat un plan de exerciții, spunând că acesta este cheia succesului, să te ții de un program.  „Îl vedeam ca pe orice alt eveniment important și nu îl schimbam sau modificam indiferent de orice se întâmpla”, a povestit Simone pe pagina de Instagram pentru cele 500.000 de femei care o urmăresc.

 

Își planifica mesele pentru întreaga săptămână

Aceasta recunoaște că pentru a se menține în formă și pentru a arăta bine a avut foarte mult de muncit și pentru a reuși trebuie să fii foarte bine organizată și să-ți planifici totul de la începutul săptămânii. „Îmi petreceam câteva ore în fiecare duminică, plănuindu-mi mesele pentru întreaga săptămână, iar apoi mă duceam la cumpărături să-mi cumpăr ce trebuie, să-mi gătesc și să-mi prepar mesele”, spune această.  De altfel, ea susține că se asigura tot timpul că are la ea o sticlă cu apă. „Am descoperit că dacă mă hidratam cum trebuie aveam mult mai multă energie”, a adăugat ea.

Anderson recunoaște că cea mai mare provocare pentru ea sunt snack-urile, mereu simțea nevoie să ronțăie ceva, așa că a început să-și prepare unele cât mai sănătoase. În plus, aceasta a început zilnic să facă cel puțin 45 de minute de mișcare, antrenându-se cu greutăți în sala de fitness, iar uneori mergea chiar și de două ori pe zi. În primele luni, i-a fost greu să schimbe cinele și paharele de vin la care ieșea cu prietenii seara, cu plimbări dimineața și smoothie.

Iată cum arată meniul ei pe o zi

Micul dejun: un shake realizat dintr-o banană cu lapte

Gustare: o mână mică de nuci amestecate și un fruct mic

Prânz: omletă cu legume

Cină: orez brun, somon, avocado și un ou fiert tare

După cină, obișnuiește să bea un ceai pentru a-i potoli pofta de dulce

Astfel, ea a reușit într-un timp scurt să scape de 92 de kilograme, iar oamenii aproape că nici nu o mai recunosc când o văd, ea fiind extrem de încântată de rezultate, precizând că este foarte important să păstrezi un echilibru în dietă. „Eu nu am tăiat nici o grupă de alimente ca să nu simt dieta ca fiind una fadă, ci am transformat-o într-un stil de viață. Simone spune că acum se antrenează ca să participe la un maraton anul acesta.   „Văzând cât de mulți oameni sunt afectați de greutate și câți au decis să-și schimbe stilul de viață, fiind inspirați de mine, sunt foarte mândră de ceea ce am obținut și voi continua să postezi tot ceea ce fac pentru a-mi menține greutatea ca să-i motivez și pe alții”, a mai spus tânăra.

 

Citește și: O mare vedetă TV a izbucnit în lacrimi în emisiunea sa, dezvăluind drama prin care trece. Copilul său a fost operat pe cord deschis la doar 10 zile de la naștere