Aceasta atrage acum toate privirile cu silueta ei de invidiat și este un fotomodel renumit de fitness, având 500.000 de milioane de fani ce o urmăresc pe Instagram.
Asa English le mărturisește tuturor că nu a arătat tot timpul așa, ba din contră a avut mereu probleme cu greutate și era supraponderală. Ea a povestit pentru The Sun că a decis să-și schimbe stilul de viață după ce a văzut o poză cu ea în costum de baie și a deprimat-o foarte tare felul în care arăta. Astfel, a încetat să mai mănânce de la fast-food și prăjeli și a început să meargă la sală, reușind astfel să slăbească 25 de kilograme în doar câteva luni.

Își gătește singură mâncarea

Asa EnglishSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Acum, ea postează pe instagram imagini și video-uri cu exercițiile pe care le face, dar și cu ce mănâncă. Tânăra a declarat că nu a suportat gândul că arată oribil și faptul că nu se recunoștea a ambiționat-o să ajungă la o greutate perfectă pentru înălțimea ei.

„Când până bunica ta, care mereu vrea să-ți dea o grămadă de mâncare, îți spune că ai luat prea mult în greutate este dureros. Nu mai eram deloc fericită și de aceea am ales să încep o dietă și să merg la sala de fitness”, a declarat aceasta.

::placeholdeR–>

Asa și-a făcut acum și un blog despre transformarea prin care a trecut, unde se prezintă sub numele de JellyDevote, și încurajează și alți oameni să-i urmeze exemplu. Ea le pune la dispoziție acestora dieta ei și planul ei de exerciții. „Vreau să inspir și să ajut și alți oameni ca să devină cea mai bună versiune a lor. Și datorită acestui job pot să călătoresc în întreaga lume și am învățat așa multe lucruri din această experiență”, spune Asa.