Testele de sarcină sunt lucruri uimitoare. Ele vă pot ajuta fie să că dau niște reasigurări necesare, fie știri minunate, schimbând viața, în funcție de ceea ce aveți de gând.

Acestea fiind spuse, există o mulțime de opțiuni atunci când vă îndreptați către acea secțiune a farmaciei locale și este greu să știți ce ar trebui să căutați.

În primul rând, trebuie să acordați o atenție deosebită unui lucru important: data de expirare a testului de sarcină.

Studiu american: majoritatea actelor sexuale durează cel mult 5 minute

Testul de sarcină expiră vreodată? Ce trebuie să știi

Da, testul de sarcină poate să expire.  Acestea sunt, de obicei, bune pentru oricând de la doi la trei ani.

Dacă utilizați unul după data de expirare marcată pe pachet, s-ar putea să nu vă dea corect rezultatul.

Testele de sarcină funcționează prin detectarea faptului că urina conține un hormon numit gonadotropină corionică umană (hCG).

HCG se face imediat după ce un ou fertilizat se atașează pe peretele uterului și este un indicator bun că sunteți însărcinată.

Substanța chimică din test este sensibilă și poate deveni mai puțin eficientă în timp.

4 semne că partenerul te trădează. Așa afli sigur!

Când te duci să cumperi testul de sarcină, verifică bine eticheta pentru a te asigura că nu a expirat.

Testele digitale de sarcină tind să ofere o mai mare acuratețe a rezultatului, deoarece sunt proiectate pentru a detecta nivele mai scăzute de hCG în sânge decât celelalte teste.

Indiferent de test cumpărați asigurați-vă că cutia și componenta interioară nu sunt deschise – ceea ce poate perturba substanța chimică și vă poate da o citire falsă.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto