Telemedicina le este disponibilă acum și pacienților din Nord-Estul țării. Rețeaua Medicală Arcadia anunță lansarea serviciilor medicale de telemedicina ArcadiaLine.

Cum te ajută telemedicina

Telemedicina le permite pacienților să discute cu medicul specialist de care au nevoie. Obține astfel răspunsuri certificate la întrebări pe diverse probleme medicale. Se primește sprijin pentru afecțiuni cronice care necesită monitorizare zilnică. Primești răspuns la nelămuriri legate de schema de tratament recomandată pentru un diagnostic recent. Ai ajutor medical pentru familie. Găsești răspuns pentru simptome noi cu care te confrunți.Mai exact, pacientul beneficiază de experiența unui consult de specialitate, similară cu cea din Centrele Medicale Arcadia, din siguranța propriului cămin.

“Sănătatea pacienților noștri este foarte importantă pentru Arcadia, mai ales în actualul context epidemiologic. Astfel, pentru că ne dorim să fim conectați, în continuare, la nevoile acestora, le vom pune la dispoziție serviciile medicale de telemedicină ArcadiaLine, prin intermediul cărora pacienții vor putea să programeze o discuție cu un medic specialist, indiferent de locul în care se află.

Cu ajutorul acestui sistem, persoanele care au nevoie de asistență medicală au posibilitatea de a intra în contact direct cu unul dintre cei 100 de profesioniști din peste 40 de specialități medicale disponibile în rețeaua noastră. În acest fel, ne asigurăm că suntem alături de pacienții noștri și că le oferim suport specializat, în situația în care nu pot ajunge în clinicile noastre. În plus, le garantăm confidențialitatea informațiilor transmise și primite, pentru a le fi alături în această perioadă”, a declarat dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Ce ai de făcut

Pentru a comunica rapid cu personalul medical Arcadia, pacienții trebuie să urmeze o serie de pași foarte simpli:

  • programează o discuție cu unul dintre medicii Arcadia la numărul 0232920, Call Center Arcadia. Consilierii vor oferi detalii despre specialitățile și medicii disponibili, dar și tarifele aferente;
  • transmit documentele personale medicale și află modalitatea prin care își pot transfera dosarul medical în clinica unde și-au programat consultația telefonică;
  • intră în legătură telefonică cu medicul, conform programării, iar la finalul discuției primesc recomandarea sau schema de tratament prescrisă de doctor;
  • verifică e-mail-ul pentru a se asigura că au primit recomandarea specialistului și urmează, mai departe, instrucțiunile acestuia.

Sursa foto: Arcadia Medical