Spirulina, un super-aliment

Spirulina este considerată un super-aliment, deși am putea spune că la fel sunt toate ingredientele care nu sunt sunt atinse de chimicale, pesticide, etc.

Spirulina conține o doză sănătoasă de antioxidanți care ajută organismul să scape de toxine.

Este bogată în clorofilă și ajută la eliminarea metalelor grele din organism și stabilizează nivelul de zahăr din sânge.

Pudra de spirulină poate fi adăugată, cu ușurință, în orice smoothie prepari.

Aceasta îți va oferi un plus de proteine vegetale, vitamine din complexul B, fier, calciu.

Nu este extraordinară la gust, dar combinată cu ingredientele potrivite poți prepara o băutură delicioasă și sănătoasă în același timp.

Oboseala cronică – remedii naturale

Smoothie cu spirulina

Poți face un smoothie din 1-2 portocale/suc proaspăt de portocale, 1 banană, 1 mango, 1 lingură spirulină sau mai puțin dacă nu ești obișnuită, 1 lingură proteină pudră, 1 linguriță semințe de chia și una de semințe de cânepă.

Se pun toate ingredientele într-un blender și se amestecă bine.

Dacă dorești un plus de nutrienți și beneficii detox, atunci mai poți adăuga 1/4 cană de sfeclă roșie coaptă sau coacăze.

Mai poți pune în blender și 1 cană de baby spanac sau kale.

De asemenea, îți poți prepara și personaliza smoothie-ul în funcție de gusturile proprii. În fiecare zi poți face un alt tip de băutură.

După blenduirea ingredientelor, băutura este gata de savurat. Pentru garnisire poți folosi semințe de chia, felii de portocală, etc.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

sursa foto

Save

Save

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI