Clinica DentaLife oferă, în premieră, pacienților din România, servicii medicale integrate multidisciplinare, sub același acoperiș. Eexistența unui sistem medical integrat face posibilă colaborarea interdisciplinară între specialiști de medicină dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, ORL sau neurologie, realizarea investigațiilor paraclinice de laborator, precum și posibilitatea efectuării anumitor manevre chirurgicale – toate în același loc.

Stomatologie DentaLife1

De aici ieși zâmbind cu toți dinții

Structurată pe două nivele, respectiv o suprafață de 400 mp, clinica are patru cabinete medicale, o sală de mici intervenții și un departament de radiologie dentară, toate dotate cu aparatură premium. Pacienții, adulți și copii, beneficiază de servicii de stomatologie generală, chirurgie orală și oro-maxilo-facială, implantologie, protetică, endodonție, ortodonție, estetică dentară, stomatologie pediatrică, parodontologie, radiologie dentară, analize de laborator, precum și alte servicii conexe din sfera ORL, neurologie și dermatologie estetică. Adițional, se poate interveni asupra unor tumori benigne și leziuni chistice de mici dimensiuni, afecțiuni ale sinusului maxilar de cauză dentară, afecțiuni ale articulației temporo-mandibulare, nevralgia de trigemen. Pentru afecțiuni al căror tratament necesită anestezie generală, precum traumatisme cranio faciale, managementul chirurgical al cancerelor de buză, limbă, oase maxilare, glande salivare, pacienții vor putea opta pentru spitalele Life Memorial Hospital sau Spitalul de Pediatrie, ambele părți ale Sistemului MedLife.

Tehnica de ultimă generație funcționează rapid

Fast & Fixed soluție optimă pentru înlocuirea dinților lipsă în mai puțin de 24 de ore.

Printre procedurile efectuate în cadrul clinicii se numără și Fast & Fixed, un sistem german revoluționar de implant dentar multiplu, care presupune implantare și protezare imediată, în mai puțin de 24 de ore. Această tehnologie este perfect funcțională și reprezintă un avantaj major pentru pacienții care se confruntă cu un număr mare de dinți irecuperabili.

Digital Smile Designtehnologie revoluționară pentru previzualizarea unui tratament estetic complex, înainte de finalizarea acestuia.

Cunoscută drept cea mai modernă soluție pe care o oferă tehnologia computerizată medicinei dentare, Digital Smile Design reprezintă procedeul prin care medicul poate realiza un model digital care simulează chiar înainte de începutul tratamentului, lucrarea finală. Astfel, prin intermediul computerului, sunt integrate fotografii și amprente dentare, rezultatul vizat fiind estetica zâmbetului, în funcție de fizionomia persoanei.

Teste de microbiologie pentru managementul bolii parodontale

Adițional serviciilor clinice disponibile, testele microbiologice depistează, monitorizează și tratează boala parodontală prin identificarea germenilor asociați parodontitei, care generează procesul inflamator al țesuturilor de susținere a dinților. Boala parodontală este o leziune ireversibilă, care în timp duce la pierderea dinților de pe arcadele dentare. Conform statisticilor, incidența bolii parodontale a crescut în ultimii ani, ajungând la un procent alarmant, ea devenind „boala secolului” în medicina dentară. Astfel, aproximativ 70% din populatia globului suferă de diferite forme de afectare a parodontiului marginal, fie sub forme ușoare (simple sângerări gingivale, gingivite), fie sub forme severe (parodontoză cu avulsia progresivă a tuturor dinților).

Găsești detalii pe www.dentalife.ro