Amanda Hagan din Orange County, California, a început să se îngrașă enorm  după ce a început o relație în 2013 cu iubitul ei, pe nume Kai Steijn. Însă, anul trecută ajunsese la cea mai mare greutate pe care a avut-o vreodată. Cântărea nu mai puțin de 74 de kilograme și era nemulțumită de felul în care arăta, însă mânca zilnic alimente de tip fast-food ce săreau de peste 3.000 de calorii. Pentru a-și acoperi colăceii de grăsime, ea se îmbrăca numai în haine largi, iar într-o dimineață iubitul ei s-a decis să intervină, atenționând-o că nu mănâncă deloc sănătos și că se vede că este nefericită cu stilul acesta de viața.

 

„După ce am început o relație în 2013 cu iubitul meu actual, am început să iau mult în greutate. Nu știu de ce, dar, în mod evident mă afecta și pe mine și pe el. Am început să nu mai avem relații intime și el a fost cel care mi-a spus într-o dimineață la micul dejun-în timp ce mâncam clătite, bacon și cârnași- că nu mănânc sănătos și că știe că nu sunt fericită în noul meu corp”, a declarat tânăra.

Poze cu Amanda înainte și după ce a slăbit

A Sausage Too FarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Amanda a spus că vorbele iubitului ei au durut-o foarte tare și au  făcut-o să-și dea seama că mânca prea mult și a ambiționat-o să slăbească. Kilogramele în plus îi afectau chiar și viața socială. „Când prietenii mă întrebau dacă vreau să merg la plajă, trebuia mereu să inventez scuze ca să nu fiu nevoită să mă dezbrac în costum de baie. M-am uitat în oglindă și mi-am dat seama că nu mai vreau să trăiesc toată viața simțindu-mă așa. Eram nesigură și foarte depresivă. Mâncam orice voiam pentru că am crezut că este ok având în vedere că mergeam din când în când la sală ”, a mai spus acesta.

Amanda merge acum de cinci-șase ori la sală pe săptămână și este atentă la orice mănâncă, încercând să se limiteze la 1.300 și 1.500 de calorii pe zi. Astfel, ea a reușit să slăbească 13 kilograme într-un an fără să se înfometeze și este foarte mulțumită de felul în care arată. „Să spun sincer, oamenii nici măcar nu mă recunosc în pozele cu mine grasă când le arăt, mă întreabă cine este fata din stânga. Când prietenii mei m-au văzut prima dată după ce am slăbit au fost șocați și s-au bucurat pentru mine”, a mai spus Hagan.

 

Citește și: