Scorțișoară oferă un număr mare de beneficii pentru sănătatea copilului dumneavoastră. Ajută la creșterea imunității copilului.

Acesta vă va ajuta copilul să nu se îmbolnăvească, deseori. Totodată, scorțișoara este un mare antioxidant. Ajută copilul să se recupereze din orice formă de leziuni tisulare.

Scortisoara este, de asemenea, un agent natural antimicrobian. Se luptă cu microorganismele din sistemul copilului și îl menține sănătos.

În afară de aceasta, scorțișoara ajută în lupta împotriva răcelii și gripei obișnuite. Accelerează procesul general de vindecare a oricărui tip de fractură osoasă și a rănilor la copii.

Este, de asemenea, cunoscută pentru vindecarea oricăror arsuri și răni.

Dacă medicul pediatru ți-a dat undă verde să introduci scorțișoara în alimentația copilului după vârsta de 6 luni, cantitatea nu va fi mare, după cum este și normal.

Discută despre acest aspect cu medicul copilului.

13 beneficii importante ale vitaminei A sau retinol

Scorțișoara la copii – cum o consumă

Scorțișoara i se poate da copilului în mai multe moduri și forme. Acesta poate fi adăugat ca un condiment în mâncare. Face alimentele gustoase.

Adăugarea de scorțișoară la pui și pește va face ca copilul să iubească felul de mâncare.

Puteți să vă marinați friptura cu scorțișoară, înainte de a o prepara. Acest lucru nu numai că sporește gustul cărnii, ci ajută copilul să o digere mai repede.

Scorțișoara poate fi adăugată și în lapte. Puteți să vă amestecați laptele cu scorțișoară în mod regulat. Laptele cu scorțișoară îl va imuniza de orice fel de tulburări digestive.

Apoi, scorțișoara poate fi făcută o pastă și aplicată local pe pielea bebelușului. Acest lucru ajută la vindecarea oricăror arsuri sau răniri.

Pasta trebuie să fie suficient de groasă pentru a rămâne și a se usca în zona afectată.

Pastă de scorțișoară poate îmbunătăți calitatea tenului copilului dumneavoastră. Va ajuta la menținerea sensibilității pielii copilului.

Scorțișoara are multe beneficii de oferit. Acesta poate fi, de asemenea, dat copilului în mai multe forme.

Copilul poate fi alergic la laptele matern? Este posibil…

Scorțișoara la copii – 11 beneficii minunate ale acestui condiment savuros pentru cei mici

Scorțișoara oferă multe beneficii pentru sănătatea copilului – de la stimularea imunității la vindecarea rănilor, scorțișoara este un condiment magic de care fiecare copil are nevoie.

1. Agent antiinflamator

Scorțișoara are proprietăți super-inflamatorii superioare. Poate genera produse chimice antiinflamatorii care împiedică copilul să se îmbolnăvească.

De asemenea, ajută la o recuperare mai rapidă de la orice vătămare sau boală.

2. Antioxidant puternic

Scorțișoara, ca și condiment, este un puternic antioxidant. Ajută la producerea de enzime antioxidante.

Ea ajută la lupta împotriva oricăror radicali liberi din sistemul copilului și protejează organele vitale cum ar fi inima, rinichii și ficatul de orice deteriorare critică.

Proprietățile antioxidante ale scorțișoarei ajută la menținerea unui stomac, rinichi și intestin sănătos al copilului.

3. Îmbunătățește digestia

Consumul de scorțișoară, la intervale regulate, poate îmbunătăți capacitatea digestivă a copilului.

Proprietatea antioxidantă a condimentelor tinde să protejeze mucoasa stomacului copilului. Împiedică sucurile digestive să deterioreze căptușeala stomacului.

4. Agent antimicrobian

Scorțișoara are capacitatea de a lupta împotriva oricărui tip de microbi care ar putea dăuna sistemului intern al copilului. De aceea copiii care consumă scorțișoară, în mod regulat, tind să fie mai puțin bolnavi decât ceilalți copii.

De-a lungul anilor, scorțișoara și-a dovedit valoarea în tratarea problemelor digestive la copii.

Sucul de rodie la copii – 11 beneficii pe care le are pentru sănătate

5. Îmbunătățește imunitatea

Scorțișoara la copii este un bun stimulent pentru imunitate. Vă va proteja copilul de orice fel de boală.

Afecțiunile frecvente, cum ar fi frigul sau gripa, pot fi prevenite dacă copilul consumă în mod regulat scorțișoară.

Protejează sistemul respirator al copilului și îl păstrează curat. Din acest motiv, dacă intenționați să adăugați acest condiment gustos în alimentația copilului.

6. Vindecă rănile mai repede

Împreună cu vindecarea internă, scorțișoara este cunoscută pentru beneficiile sale asociate cu utilizarea locală.

Aplicată pe orice tip de rană, o va face să se vindece mult mai repede. Proprietățile antimicrobiene și proprietățile antiinflamatorii ale acesteia au accelerat procesul de vindecare a plăgii.

7. Elimină durerea

Durerea și a suferința copilului din cauza rănirii și a bolii poate fi, de asemenea, redusă prin consumul de scorțișoară.

8. Grăbește vindecarea fracturilor osoase

Ce este copilăria fără un braț sau picior fracturat? Este foarte normal ca cei mici să-și rupă membrele, o dată sau de două ori. Consumul de scorțișoară accelerează procesul de vindecare a oaselor fracturate.

Puteți amesteca scorțișoară cu lapte. Aceasta accelerează în mod normal procesul de vindecare.

9. Protejează zgârierea dinților

Dependența copilului de dulciuri poate provoca probleme severe cu dinții. În astfel de cazuri, masarea dinților cu scorțișoară ajută la prevenirea problemelor.

Scorțișoara poate vindeca gingiile dureroase și sângerarea la copii.

12 beneficii de sănătate ale plantei de echinaceea pentru copii

10. Protejează pielea

Scorțișoara are calitatea de a proteja pielea copilului de asprimea poluanților. Ca un detoxifiant excelent, ea ajută la energizarea celulelor pielii copilului.

De asemenea, ajută la vindecarea oricărui tip de boală a pielii de care suferă copilul. Boli precum eczeme și acnee, pot fi tratate foarte ușor prin utilizarea de pastă de scorțișoară pe pielea copilului.

11. Este antialergică

Alergiile apar ca o reacție la orice organ străin care intră în sistem, iar sistemul imunitar nu reușește să le combată complet.

Cu toate acestea, dacă copilul ia scorțișoară regulat, atunci are un sistem imunitar puternic pentru a face față unor astfel de atacuri străine.

Scorțișoară oferă abilități antialergice. Sistemul copilului obține ajutor suplimentar din partea antioxidanților prezenți în scorțișoară.

12. Tratamentul astmului

Chimicalele și enzimele prezente în scorțișoară sunt cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii.

De aceea, acestea au un efect deosebit asupra oricărui tip de boală și a blocajelor bacteriene găsite în tractul respirator al copilului.

În acest fel, aceasta poate vindeca astmul prin eliminarea oricărei probleme întâlnite în problemele respiratorii ale copilului.

Măsuri de precauție

Scorțișoara este sigură dacă este consumată în cantitate mică. În cantitate mai mare poate provoca tulburări severe de stomac.

De asemenea, poate declanșa iritarea pielii la copii, oate provoca probleme în coagularea sângelui.

În condiții normale, scorțișoara este sănătoasă pentru copil. De fapt, este una dintre cele mai sănătoase condimente pe care le puteți adăuga în siguranță la alimentația copilului, fără griji.

Cu toate acestea, în cazul în care copilul ia orice fel de medicamente pentru subțierea sângelui, atunci scorțișoara nu este recomandată.

Este esențial să vă consultați medicul înainte de a adăuga scorțișoară în dieta copilului dumneavoastră.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto