Australianca avea, la 21 de ani, 157 de kilograme, iar acum are 67 de kilograme, reușind performanța de a da jos 90 de kilograme în doar un an de zile. Arată mai bine ca niciodată.

Aceasta a povestit că nu avea încredere în ea, se simțea lipsită de energie și în loc să iasă în oraș cu prietenii ei, prefera să stea închisă în casă pentru că îi era rușine de felul în care arăta.

„Înainte de aniversarea mea de 21 de ani, am realizat că dacă am 157 de kilograme la 21 de ani, unde voi ajunge peste 10 ani. Am fost mereu o persoană sociabilă, dar greutatea mea m-a făcut să devin retrasă. Mi-era teamă să merg la cumpărături pentru că mi-era frică că nu voi găsi nimic care să mi se potrivească”, a declarat Jennifer.

Vezi transformarea radicală a lui Jennifer

Jennifer, înainte și după dietăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tânăra cântărea 157 de kilograme la 21 de ani

„Mâncam o mulțime de carbohidrați și mi-era în permanență foame. Nu treceau două ore fără să mănânc. Îmi plăceau, de asemenea, și alimentele foarte grase, iar din cauza stresului învățatului, în timp ce conduceam spre facultate era mai ușor să-mi iau ceva rapid și ușor de pe drum. Apoi mergeam acasă și nu făceam nimic”, a mai adăugat aceasta.

Ognenovski a decis să încerce o dietă bogată în proteine și legume și săracă în carbohidrați cu care a reușit să piardă 15 kilograme. Apoi, aceasta a mers la un chirurg bariatric să se informeaze despre o operație de micșorare a stomacului.

„Am fost supraponderală toată viața mea deși familia mea mă susținea și încercam diete de ani de zile, nimic nu funcționa. Am pierdut un pic din greutate când am mers la medicul chirurg care mi-a spus că sunt un candidat perfect pentru această intervenție pentru că sunt tânără”, a povestit tânăra. Nu după mult timp, în februarie 2016, Jennifer a urcat pe masa de operație cu zâmbetul pe buze, spunând că e pregătită pentru acest pas. „Simțeam că aceasta este singura mea soluție”, a mai spus aceasta.

Ține dieta ketogenică

În primele opt săptămâni după intervenție, aceasta susține că a învățat să mănânce din nou. „Începi cu lichide primele două săptămâni, în următoarele două săptămâni salate și smoothies, iar apoi începi să adaugi mâncare ușoară”, a explicat Jennifer.

Australianca, dând dovadă de multă ambiție, a mers și la un medic dietician care i-a făcut o dietă bazată pe proteine și legume și săracă în grăsimi. „ După ce dieta mea s-a schimbat complet, am renunțat de tot la carbohidrați pentru că mi-era rău de la ei”, a mai declarat tânăra. După cinci luni și jumătate de la operație Ognenovski a dat jos 57 de kilograme.

Jennifer s-a apucat și de sală, făcând exerciții de două ori pe zi, pentru a dobândi  o formă cât mai bună, încercând să scape de excesul de piele. În cele din urmă, a apelat tot la chirurg pentru a-și îndepărta pielea, acum fiind incredibil de felul în care arată.

„Sunt incredibil de fericită. Ies în fiecare săptămână în oraș, iar oamenii de la școală care nu m-au mai văzut de mult timp, nici măcar nu mă mai recunosc, trec pur și simplu pe lângă mine. Acum sunt mult mai motivată și am încredere în mine”, a mai spus australianca, care a ajuns la greutate de 67 de kilograme.

Jennifer susține că acum urmează dieta ketogenică și merge constant la sală pentru a-și menține greutatea. Ea a postat pe contul ei de Instagram imagini cu ea cum arăta înainte și cum arată acum ca să motiveze și alte femei să-i urmeze exemplul.