Îngrozit, bărbatul de 52 de ani le-a spus medicilor nu mai pățise niciodată așa ceva. În plus, nu suferise nicio traumă la nivelul ochilor sau feței. Din fericire, însă, nu îl durea nimic. În plus, vedea perfect și își putea mișca ochii fără probleme.

În circa o oră, hemoragia s-a oprit de la sine, la fel de brusc cum apăruse.

Un astfel de caz este ciudat și foarte rar, putând părea inexplicabil. În realitate, s-a mai întâmplat. În 2003, o femeie din Marea Britanie care a încercat să oprească o hemoragie nazală ciupindu-se de nas, a plâns tot cu sânge, pentru că acesta trebuia să fie evacuat pe undeva. Spre deosebire de bărbatul din Italia, în cazul femeii sângele a țișnit și prin urechi.

În cazul de față, medicii au constatat că bărbatul avea niște tunmori necanceroase în ambele pleoape. A fost tratat cu picături de ochi, iar hemoragia oculară nu s-a mai repetat.

Când o persoană plânge cu lacrimi de sânge, ea suferă de hemolacrie. Aceasta poatev fi rezultatul unei infecții la nivelul ochilor, a unor inflamații sau tumori ale ochilor sau țesuturilor din jur. Oricât de ciudat ar părea, acest fenomen poate apărea și din cauza unei banale hemoragii nazale.

Vezi și Coșmarul unei fetițe din Filipine: două mâini îi atârnă din abdomen | GALERIE FOTO

Citește și: