Printre cadrele medicale care tocmai au fost imunizate cu vaccinul anti-COVID se află și Adrian Streinu Cercel. Medicul a susținut că pe tot parcursul vaccinarii nu a întâmpinat probleme. Ba mai mult decât atât, după ce a fost vaccinat nu l-a durut absolut deloc.

Adrian Streinu Cercel a lăudat toate cadrele medicale din cadrul Institutului Național „Prof. Dr. Matei Balș”. „E extraordinar vaccinul! Nu a durut absolut deloc. Fetele au mână foarte ușoară (…)”, a spus Adrian Streinu-Cercel, după ce a fost vaccinat.

De asemenea, medicul i-a îndemnat pe români să își facă vaccinul, fiind de părere că este singura soluție prin care România poate scăpa imediat de pandemie. Adrian Streinu Cercel a ținut să le mulțumească tuturor persoanelor care s-au implicat în lupta cu noul coronavirus.

„Eu vreau să le mulțumesc tuturor, pentru că au făcut o treabă nemaipomenită în această pandemie. Lumea a înțeles că acest virus e o nenorocire și că poate să te omoare. Singura modalitate de scăpare imediată este vaccinarea.

Vaccinul este superb, din punct de vedere al modului în care a fost conceput”, a mai adăugat Adrian Streinu-Cercel.

Vezi și Adrian Streinu-Cercel: „Pandemia este scăpată de sub control în România. Carantina e o făcătură”

Citește și:

Dorian Popa, amintiri despre perioada lui de sărăcie cruntă: „Nu aveam bani de chirie și făceam fomica”

A zis ”DA”! Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun! Prima imagine cu inelul de logodnă