Micuța a avut o copilărie nefericită. De câte ori se afla în preajma altor copii, aceștia se speriau sau râdeau de ea din cauza chipului ei urât, iar fetița izbucnea în hohote de plâns. Părinții disperați au decis să facă tot ce le stă în putința pentru ca fiica lor, Cody Hall, să devină un copil normal. Astfel, ei au bătut la ușile tuturor medicilor, în speranța că îl vor sensibiliza pe unul dintre ei și, în cele din urmă, va fi de acord să o opereze și au și reușit.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: O poză cât o mie de cuvinte. Fotografia cu care Tavi Clonda a cucerit internetul. Detaliul observat de fani

A făcut 18 operații estetice

Cody a avut la vârsta de un anișor prima operație de reconstrucție a feței, iar procesul de atunci a tot continuat până la vârsta de 15 ani. Astfel, după 18 operații estetice la mai multe clinici din SUA,  pe care au cheltuit peste 230.000 de lire sterline, părinții lui Cody și-au îndeplinit visul. Au reușit să-și transforme fiica într-un copil normal, de care să nu mai râdă nimeni.

 

Transformarea i-a schimbat total viața lui Cody, care acum la 25 de ani este o tânără extrem de fericită. Ea a vrut să le spună tuturor povestea ei, pentru a demonstra că dacă crezi în ceva,  poți să obții și să ai un final fericit.

Mai exact, tânăra nu doar că a devenit mai fericită, pentru că pentru prima dată se simțea bine în pielea ei, dar în urmă cu opt ani, și-a întâlnit și sufletul pereche, Lewis Holt, în vârstă de 27 de ani. Cei doi s-au logodit anul trecut, iar recent au mers în fața altarului pentru a-și jura iubire pentru totdeauna. „A fost o zi emoționantă și au fost și câteva lacrimi, dar doar lacrimi de fericire. Am vrut să le arăt oameniilor că există și povești cu sfârșit fericit”, a declarat tânăra.

Citește și: