CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Condiment „îmbătător”

Schinduful este una dintre cele mai cunoscute Plante care stimulează dorința sexuală. Semințele de schinduf uscate se pot adăuga, zilnic, în mâncare. Cele proaspete se pun la încolțit și se folosesc ca ingredient pentru a da un plus de savoare salatelor. Pe lângă gustul bun, stimulează libidoul masculin. Seminţele de schinduf conţin saponină, substanţă care stimulează producţia de hormoni masculini, inclusiv de testosteron.

Plante care stimulează dorința sexuală: busuiocul

Nu degeaba fetele își puneau busioc în păr pentru a fi mai atrăgătoare. Mirosul acestuia are efect afrodiziac. Dar, nici în mâncare efectul nu se lasă așteptat. Se spune despre el că ar avea un pronunțat caracter Yang și stimulează energia masculină. Are un efect revigorant și stimulant, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Viagra naturală

Epimediun este o plantă din China, care era cunoscută ca afrodiziac încă din Antichitate. S-a dovedit a fi excelentă atunci când este vorba de tratarea disfuncțiilor erectile. Ca și preparatele farmaceutice de sinteză, are darul de a crește apetitul sexual și rezistența, dar fără a avea efecte secundare.

Secretul vitalității sud-americanilor

Maca este o buruiană care crește pe culmile Anzilor, la altitudini de 4.100-4.500 m. În trecut, incașii consumau rădăcina ei înainte de a merge la luptă, pentru a avea mai multă putere și rezistență. Dar s-a observat, în timp, și că duce la creșterea libidoului, atât în cazul femeilor, cât și în cel al bărbaților și îmbunătățește calitatea spermei. Pentru femei, efectele bune se datorează și prezenței unor minerale cum ar fi seleniu și magneziu, care nu au doar efect afrodiziac. Dă un plus de energie și reduce stresul, care, se știe, poate strica o întâlnire romatică. Maca se găsește la noi sub formă de sirop sau de capsule, în farmacii sau magazine cu produse naturale.

Plante care stimulează dorința sexuală. Ginseng

A fost folosit din vechime pentru creșterea libidoului atât la femei, cât și la bărbați. Este cunoscut pentru că dă rezistență și energie crescută. Datorită faptului că îmbunătățește circulația sagvină, senzațiile vor fi și ele mai puternice. Totodată, sporește fertilitatea feminină și, nu în ultimul rând, reduce nivelul stresului. Se găsește sub formă de ceaiuri și suplimente alimentare.

Sursa foto: 123rf.com