Cum poate fi rezolvată problema unui dinte lipsă? O soluție inovatoare, modernă și cu avantaje pe termen lung se referă la implant dentar. Tehnologia a avansat atât de mult, încât putem discuta despre intervenții mai rapide, despre minim de disconfort, fără dureri și înlocuire imediată a unuia sau a mai multor dinți. Restaurarea dentară la Dental Premier – clinică de top din București – este dovada faptului că medicina modernă la care avem acces în zilele noastre poate fi aplicată în beneficiul pacienților.

Implant dentar – ce trebuie să știu

Înlocuirea dintelui natural ar urma să aibă loc cu o piesă din titan sau zirconiu. Materialele sunt în orice caz 100% biocompatibile, deci nici vorbă ca organismul să respingă implantul. Substituirea va fi realizată din rădăcină, așadar șansele sunt ca implantul să reziste până la 20 de ani fără probleme. Inserat în os, în timpul unei intervenții chirurgicale, implantul dentar cunoaște câteva etape până la finalizare: perioada de osteointegrare, de până la 2-6 luni, pentru vindecarea zonei și la final atașarea unei lucrări dentare fixe, coroana/proteza care imită la perfecție dintele/dinţii natural(i).

Asta nu înseamnă că în tot decursul acestor luni pacientul trebuie să aștepte tot cu dinți lipsă până când are posibilitatea de a rezolva întreaga procedură de implant. Opțiunea pacientului poate fi cea de a i se monta o lucrare dentară fixă provizorie, cu care poate mânca şi zâmbi normal până la ataşarea dinţilor ficşi definitivi.

Implant şi dinți ficşi în 24 de ore – da, este posibil!

Un caz aparte îl au acei pacienți care nu au prea mulți dinți naturali rămași pe arcadă și sănătoși, care vor fi suspusi extracției. Sub deviza „dinți într-o zi” clinica stomatologică de top Dental Premier vine cu idei inovatoare. În aceeași intervenție realizează pentru pacient extracția, toate implanturile și la 24 de ore distanță pacientul se poate bucura deja de un aspect total schimbat, de lucrare dentară fixă provizorie. Poate mânca, mesteca cu aceasta, deci recâștigă în cel mai scurt timp posibil o dantură completă, perfectă!

Intervenția în sine de implant dentar este lipsită de durere sau disconfort. Din nou, vorbim despre avantajele medicinii moderne. Refacerea şi vindecarea accelerată după implant sunt posibile datorită tehnologiei de ultimă oră PRGF®-Endoret®, iar acesta este doar un exemplu despre ce beneficii au pacienții aici. Vorbim despre aparatură şi tehnologii «High Tech Dentistry»® până la urmă și de Dental Premier ca fiind centru de excelență Dentsply Sirona – liderul mondial în tehnologie dentară.

Costuri

Mai totul se învârte în jurul banilor. Trebuie spus însă că, procedural vorbind, sunt două etape până la finalizarea lucrării dentare, astfel încât banii sunt împărțiți în tranșe. Există 3 tipuri de implanturi rapide – INNO, Bredent și Nobel Biocare. Prețurile diferă și în funcție de complexitatea cazului, dacă în aceeași ședință de intervenție chirurgicală vor fi efectuate și reconstrucţii sau adiţii de os ori sinus lift, spre exemplu.

Privind însă per ansamblu, vorbim despre o investiție pe termen lung. Implantul dentar nu doar înlocuiește un dinte lipsă – funcțional și estetic -, dar și îmbunătățește aspectul chipului, favorizează masticația, implicit digestia, vorbirea, și contribuie activ la viață socială; sporește încrederea de sine și redă sănătatea orală implicit. Lucrarea dentară în sine poate fi individuală, adică un singur dinte poate fi implantat, fără să afecteze în vreun fel pe ceilalți de lângă.

Implantul dentar este trainic și singura soluție pentru a reface dantura într-un mod cât mai aproape de natural. Pentru ca procedura să fie un succes garantat, medicii de la Dental Premier sunt instruiți internațional și specializați în implantologie şi chirugie dentară avansată. Așadar în cadrul clinicii sunt toate dotările de top, condiții la standarde înalte, pentru că și serviciile sunt cotate ca fiind aliniate cu cele de talie internațională, la standarde europene.

Contact rapid

Dental Premier își prezintă oferta online, în cadrul paginii oficiale. Tot aici pot fi realizate și programări. Pentru doritori, informații suplimentare pot fi obținute prin contact rapid la +40742.288.440/+40758.237.878 sau [email protected]