Bazându-se pe experiența acumulată în tratamentul alopeciei, Dr. Kleanthous a dezvoltat o terapie la baza căreia stau moleculele de suport celular (cell supporting molecules) descoperite în urma cercetărilor biologice. Acestea conțin informații despre capacitatea regenerativă a organismului uman, informații esențiale pentru menținerea funcției celulare.

Testate dermatologic, toate produsele anticăderea părului Dr. Kleanthous au la bază moleculele de suport celular ca ingredient activ principal. Acestea stimulează producția de celule stem, restabilind astfel echilibrul natural al scalpului și prevenind căderea părului.

Pentru a optimiza acțiunea moleculelor de suport celular, hairstilistul folosește terapia prin ultrasunete aplicată cu dispozitivul Sonostar Matrix brevetat de Dr. Kleanthous. Procedura presupune 6 ședințe de tratament, desfășurate pe parcursul a 2 săptămâni. Între ședințe, cât și după finalizarea tratamentului, este esențial ca produsele anticăderea părului Dr. Kleanthous să fie folosite în rutina zilnică, timp de câteva luni. Terapia cu ultrasunete, însă, se realizează exclusiv în saloanele de înfrumusețare.

Cele trei produse inovatoare pentru acest tratament anticăderea părului Silia de la Dr. Kleanthous sunt:

Serul pentru creșterea părului: are la bază un complex nutritiv de biominerale ce conservă sănătatea fibrei capilare, conferindu-i rezistență. După numai câteva săptămâni de tratament, numărul firelor de păr aflate în cădere va fi vizibil redus. Serul se aplică pe părul uscat, masând ușor scalpul prin mișcări circulare. Nu necesită clătire. Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea sa zilnică.

Șamponul repară firul de păr deteriorat datorită argininei, un amino-acid esențial din compoziția sa. Puterea și elasticitatea fibrei capilare rămân vizibil îmbunătățite în urma aplicării. Este un tratament recunoscut, creat să rezolve o varietate de probleme, cum ar fi: căderea părului, apariția mătreței, sensibilitatea la nivelul scalpului sau carențele nutritive ale fibrei capilare. Se aplică pe părul umed, masând scalpul și lăsându-l, ulterior, să acționeze timp de 2 minute. Se îndepărtează prin clătire. În primele 4 săptămâni de tratament este recomandată utilizarea sa zilnică.

Balsamul SILIA cu PH acid (3.0), care reface structura firului de păr, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat. Previne eficient stresul oxidativ și deteriorarea fibrei capilare. Se aplică în urma spălării cu Șamponul SILIA, îndepărtându-se ulterior prin clătire. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea sa concomitent cu terapia prin ultrasunete.

Acest acest tratament anticăderea părului este disponibil si la THAIco SPA

Produsele din gama SILIA Hair Concept de la Dr. Kleanthous sunt recomandate atât femeilor, cât și bărbaților, rezultatele lor sunt dovedite clinic și nu prezintă efecte adverse. Aceste produse sunt disponibile pe www.kleanthous.ro