De ce este recomandat să se consume clorofila lichidă?

Verde înseamnă sănătate pură, iar timp de secole frunzele plantelor au fost cu succes folosite pentru vindecarea bolilor și cu precădere în prepararea leacurilor. Sub formă lichidă, clorofila stimulează sistemul imunitar, alcalinizeaza corpul și elimină riscul de apariție a unor tumori. Multă lume manifestă încrederea în această, deoarece detoxifică organismul și oxigenează sângele. Produsele de imunitate de la Planteco mențin sănătatea tractului digestiv, in sensul că flora intestinală este ferită de diverse tulburări digestive. Clorofilă lichidă mai este cunoscută și sub denumirea de deodorant stomacal.

 Ce conține o sticlă de clorofilă lichidă?

O sticluță cu clorofilă lichidă de la Planteco are în compoziția să frunze de lucernă, frunze de dud, apă de mare filtrată, suc de mere pentru un plus de densitate, glicerină, xantan și aromă naturală de mentă. Aceste elemente ajută și la pierderea în greutate pentru că lichidul îți oferă o senzație de sățietate. Un shake cu clorofilă este indicat pentru reducerea retentiei de lichide din organism. Vizitează magazinul online Planteco și imunizeaza-te într-un mod natural care îți oferă efecte garantate. Pentru adulți este recomandat sa se ia 20 ml/zi de clorofilă lichidă, iar copii sub 16 ani doar 10ml/zi. Include în ritualul zilnic al familiei și un strop de sănătate de la Planteco.

Alte tipuri de suplimente pentru detoxifiere și imunitate

Pe lângă clorofila lichidă, în magazinul online mai găsești și alte produse naturale care vin să îți ofere energie și o imunitate puternică. Suplimentele pentru detoxifiere sunt printre cele mai căutate de cei care simt că starea lor de spirit devine tot mai negativă, iar cheful de viață dispare. Purificarea intestinală sau accelerarea tranzitului intestinal este posibilă prin comprimatele Detoxicolon, un produs natural conceput în baza unor 7 plante medicinale. Ghimbirul, aloe vera, coriandru sau anason sunt doar câteva dintre plantele importante care ajută la eliminarea toxinelor și menține flora intestinală sănătoasă. 

Un alt produs, dar care acum se bucură și de un preț special ce te convinge că sănătatea trebuie pusă pe primul loc, este Total Cleanse Liver de la Secom. Pe lângă un detox sănătos, acesta promite menținerea funcției hepatice normale pentru că ajută la integritatea ficatului și oferă un real suport în eliminarea modificărilor structurale.

Ei bine, organismul tău este cel mai de preț, indiferent de sezon. Imunizeaza-te cu clorofilă lichidă pe care o poți combina și cu alte suplimente pentru detoxifiere.