În curând – Timișoara și Sibiu 

Cele două orașe se aflau deja pe lista zonelor în care pacienții solicitau prezența #LifeDentist-ilor cât mai repede posibil

Life Dental Spa nu este o simplă clinică stomatologică – reprezintă un întreg concept ce vizează multiple aspecte moderne, printre care se numără:

 • Utilizarea LASERULUI DENTAR, un instrument inovator care contribuie la diminuarea semnificativă a durerilor din timpul procedurilor: tratamentele #LifeDentist-ilor sunt COMPLET LIPSITE DE DURERE 
 • Folosirea de materiale dentare nou apărute pe piață, biocompatibile, care s-au dovedit a fi complet prietenoase cu organismul uman de-a lungul trecerii timpului 
 • Promovarea principiilor de stomatologie holistică, bazată pe prevenție 

Stomatologia holistică vizează OMUL, ca un întreg, astfel încât pacientul are parte de o experiență de cinci stele în cabinetul stomatologic. Dr. Cristina Obreja este medic fondator Life Dental Spa și promotor al stomatologiei holsitice, punând bazele, alături de CEO Ștefan Obreja, unei ample viziuni Life Dental Spa. 

Altfel spus, viziunea Life Dental Spa este aceea de a crea un brand global în cadrul stomatologiei quantice FĂRĂ DURERE, acest scop contribuind și la crearea celui mai puternic mediu intraprenorial din lume.

Alege să fii membru al echipei Life Dental Spa! 

Timișoara și Sibiu sunt următoarele orașe unde viziunea Life Dental Spa se va extinde, urmând să se deschidă două clinici noi, dotate cu aparatură de ultimă generație. 

Pentru a putea continua în domeniul stomatologiei de calitate înaltă, conducerea Life Dental Spa este în căutare de manageri pentru noile clinici din Sibiu și Timișoara. Managerii vor primi un procent din profit, conducerea Life Dental Spa având ca așteptări de la viitorul membru al echipei: 

 • Orientare către acțiune și rezultate, atât din punct de vedere al activităților medicale desfășurate în clinica stomatologică, cât și al situației financiare 
 • Capacitate excelentă de negociere, comunicare și diplomație 
 • Gândire strategică și capacitate de planificare excelentă 
 • Exceriență de minim cinci ani în management, în urma absolvirii studiilor superioare 

Vino să iei parte dintr-o echipă de oameni pasionați, dornici de a crește din punct de vedere profesional!

Life Dental Spa – un brand de succes! 

Clinicile stomatologice Life Dental Spa se bucura de un feedback excelent din partea pacienților, 90% dintre aceștia considerând să punctul forte al brand-ului este comunicarea cu pacientul. 

Astfel, CEO Ștefan Obreja și dr. Cristina Obreja, director medical, sunt in căutare de manageri dornici de evoluție pe plan profesional.

Managerii viitoarelor clinici Life Dental Spa din Sibiu și Timișoara vor reprezenta afacerea atât în fața instituțiilor statului, cât și în fata furnizorilor și a pacienților. Avantajele majore ale postului de manager Life Dental Spa sunt:

 • Beneficiul de a avea un software implementat de organizare internă, pentru a putea organiza facil cheltuielile, încasările și programările 
 • Avantajele unui brand de succes la nivel național 
 • Promovarea principiilor stomatologiei holistice, un concept complet nou în România 
 • Marketing specializat: SEO, TV, social media, outdoors etc. 
 • Acces la protocoale și proceduri de lucru testate și verificate 

Alege Life Dental Spa și aplică pentru postul de manager al clinicilor ce urmează să se deschidă în Timișoara și Sibiu!