De ce este important să faci cel puțin o dată pe an analize de sânge? Pentru că acestea reprezintă unul dintre cele mai eficiente moduri prin care pot fi depistate din timp probleme la nivelul întregului organism, deficiențe sau anomalii ale corpului și se poate stabili un diagnostic corect.

Cele mai importante pachete de analize medicale

În funcție de afecțiunile fiecărui pacient, medicul specialist poate recomanda un pachet diferit de analize de sânge, care poate fi de două tipuri. De aceea, este important de știut motivul pentru care te prezinți la consultație, prevenția sau tratarea. 

Un alt pachet care poate fi recomandat de medic pentru evaluare, este Complexul/ Profilul Torch. Orice femeie însărcinată are nevoie să își facă acest set de opt anticorpi specifici în primul trimestru de sarcină. Niciodată nu poți ști când mama poate avea anumite infecții ce-l pot afecta pe cel mic, iar Complexul Torch stabilește prezența anticorpilor specifici și nivelul concentrației lor sangvine, semnalând dacă persoana a avut o infecție recentă, o infecție mai veche sau dacă nu a avut niciodată boala respectivă.

Foarte multe persoane au deja un diagnostic pus și este important să fie atenți la cum evoluează starea lor de sănătate. În acest caz, medicul este foarte atent la evaluarea pacientului și îl monitorizează pe o perioadă anume de timp. De exemplu, foarte multe persoane suferă de diabet. Medicul recomandă realizarea unui set de analize care este utilizat atât pentru depistarea diabetului în stadiu incipient, cât și pentru monitorizarea nivelului de glucoză din sânge la persoanele care au fost diagnosticate cu diabet. Pachetul de analize pentru diabet de la Poliana te ajută să știi cum stai cu sănătatea și nivelul de glucoză. Dacă vrei să fii cât mai informat poți afla mai multe detalii despre hemoglobina glicozilată sau glucoza serică/ glicemie.  

Pentru persoanele care au tulburări ale glandei tiroide, medicii recomandă pachetul de endocrinologie, utilizat atât pentru depistarea unor probleme cu tiroida, cât și pentru monitorizarea funcționării acesteia la persoanele care au fost diagnosticate cu afecțiuni associate. Dacă vrei să afli mai multe despre glanda tiroidă și cum funcționează ea, poți intra aici

Luând în considerare toate acestea, la Poliana, policlinică de analize medicale, au fost gândite pachete la prețuri corecte, care să vină în ajutorul tuturor pacienților, iar rezultatele acestora sunt precise, asta și datorită tehnologiei de ultimă oră cu care sunt echipate laboratoarele, precum și personalului care se implică 100% în îngrijirea pacienților lor. Aici, fiecare pachet a fost creat din grijă pentru sănătatea fiecărui pacient.