Ce il face atat de inovativ?

Este cel mai inovativ probiotic datorita retetei unice si a procesului de  fabricare a produsului (fitoterapie fermentativa).

Fitoterapia fermentativă permite conservarea întregului spectru de substanţe nutritive al plantelor şi mineralelor datorită temperaturii constante în timpul procesului, ce nu depăşeşte 35o.

Această nouă metoda extrage şi păstrează principiile active ale plantelor şi mineralelor, combinate cu microorganismele regneratoare.

Suna acum la 0734.93.93.93 sau comanda online si primesti un cadou surpriza!  In plus, nu pierde pretul promotional oferit primilor 50 de clienti!

Microbiotica  este noua viziune a biologiei care studiază microorganismul viu (virus, bacterii, ciuperci) ca origine şi promotor al oricărei forme de viaţă.  In corpul uman pentru fiecare celulă cu informaţiile noastre genetice există de 10 ori mai multe microorganisme (cu ADN ne-uman). 90% din această populaţie vie se găseşte în intestin.

Nutriţie Simbiotică  Prin ceea ce înghiţim putem şi trebuie să avem grijă de microbiotica noastră. Alimentaţia noastră trebuie să fie bogată în alimente probiotice, prebiotice şi simbiotice.

Simbiotice sunt denumite acele alimente care conţin în acelaşi timp prebiotice şi probiotice şi au calităţi pentru a hrăni atât metabolismul omului cât şi cel microbian. Alimentele simbiotice, prin excelenţă, sunt probioticele terapeutice Vitalvir si Silvir care au capacitate extraordinara de detoxifiere, regenerare şi furnizare de substanţe antioxidante şi anticancerigene.

Vitalvir are o compoziţia specifică, formata din diverşi micronutrienţi şi plante ce au trecut printr-un proces de fitoterapie fermentativă. Această fermentaţie se realizează cu o combinaţie specială de bacterii care, împreună cu enzimele şi drojdiile produse, au un câmp de acţiune puternic (generare de ordine vitală) asupra organismului.

Vitalvir se evidenţiază prin calităţile sale nutritive, energetice, metabolice şi de reglare a funcţiilor intestinelor, întărind sistemul imunologic şi furnizând energie vitală.

Flora intestinala produce 95% din serotonină, substanta dovedita care afectează starea emoțională și activitatea intestinelor. Medicii recomanda probioticele ca o alternativa la tratamentele farmaceutice deoarece trebuie rezolvata  situatia cumplita, creata de cresterea rezistentei la antibiotice in randul agentilor patogeni.

Actiunile benefice ale probioticului pentru cateva afectiuni foarte cunoscute:

 1. Reduce riscul de cancer. Capacitatea bacteriilor vii (Lactobacillus și a bifidobacteriilor) de a popula flora intestinală cu bacterii “prietenoase” reduce riscul de cancer deoarece diminueaza cantitatea de chimicale, sursa declansatoare a bolii, din tractul gastrointestinal.
 1. Depresia. Probioticele  sunt foarte bune pentru tratamentul și prevenirea depresiei. Este cunoscut faptul că stresul schimbă flora intestinala. Probioticele refac toata flora nelasand loc depresiei sa se instaleze.

 1. Colesterolul ridicat.  Studiile stiintifice arata ca tulpinile de Lactobacillus acidophilus incorporeaza  moleculele de colesterol in propria structura ducand astfel la o scadere a nivelului de colesterol total si a LDL (colesterolul “rau”).
 1. Heliobacter Plyori. Probioticele sunt de mare ajutor pentru pacientii cu H.pylori deoarece sunt un “zid protector” al organismului in fata efectelor devastatoare ale antibioticelor folosite frecvent pentru tratarea acestei bacterii
 1. Bolile diareice.  De cele mai multe ori bolile diareice sunt produse de infectii bacteriene sau virale ale aparatului digestiv. Probioticele reduc durata bolii, odată ce ea s-a declanşat, pentru ca ajută flora intestinală să se refacă rapid. De asemenea  probioticele vii pe bază de Lactobacillus Lactobacillus rhamnosus prevenin diareea.

 1. Alergiile atopice si astmul. Probioticele reduc riscul de atopie (o reactie de hipersensibilitate la alergenii de mediu) si astm. O analiza realizata de Nancy Elazab (Universitatea din Miami) a demonstrat ca probioticele administrate prenatal sau dupa putin timp de la nastere reduc riscul de sensibilizare atopica.

Ingrediente:

Vitalvir este supliment alimentar viu, lichid şi concentrat, conţine:

 • bacterii acidolactice (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus):
 • sinergia tuturor produselor apicole pe care le produc albinele: miere: aliment plin de energie bogat în enzime, fosfor şi potasiu, polen curăţat: procesul fermentativ îl face să fie mai asimilabile substanţele sale nutritive: enzime, vitamine şi o mare şi o unică combinaţie de oligoelemente, lăptişor de matcă: este un bun stimulent biologic pentru energie şi revitalizarea funcţiilor organismului, propolis: este folosit în mod tradiţíonal  pentru proprietăţile sale antiseptice şi fungicide, pentru tratarea diverselor infecţii,
 • must de struguri negri fermentat: cu putere mare antioxidantă datorită antocianinelor şi flavonoidelor, ce regenerează intestinul,
 • loare de sare de mare: bogată în 86 minerale biodisponibile,
 • stevia: puternic antioxidant şi întăreşte funcţia pancreasului,
 • glicerină vegetală: aglutinantă, are nutrienţi celulari şi substanţe fitochimice,
 • clorură de magneziu: esenţială în procesele metabolice şi nervoase şi în asimilarea calciului,
 • ascorbat de calciu (vitamina C în formă alcalină): esenţială pentru sistemul imunologic, oase, colagen, matrice extracelulară şi puternic antioxidant,
 • vitamina D3 esenţială pentru sistemul musculo-scheletic, absorbţia calciului, sistemul circulator, metabolismul celular, piele, sistemul imunologic,
 • vitamina B12 importantă pentru metabolism, sistemul imunologic, sistem neuronal,
 • vitaminele  B2, B3, B6 şi B9, Vitamina E şi Vitamina A.

TESTIMONIAL

Numele meu este Estera P., am 35 ani si doresc sa impartasesc cu voi experienta mea si a mamei mele in legatura Probioticul viu VitalVir:

De cativa ani ma lupt cu bacteria H. pylori, care s-a înmulţit, iar in urma tratamentelor repetate si indelungate cu antibiotice, am dobandit si un inceput de ulcer si o candida foarte suparatoare. Desi sunt inca tanara, starea mea generala era degradata mult, aveam reflux gastric cu arsuri groaznice, dureri de stomac, stari de greata si oboseala cronica.

Acum 2 ani, in vacanta in Europa pe care am petrecut-o la o prietena de-a mea, aceasta m-a convins sa am o discutie cu fitoterapeutul care o ajuta pe ea la acel moment. In urma consultatiei, acesta mi-a recomandat un probiotic viu pe nume VitalVir, pe care sa il iau in urmatoarele 4 luni.

Am cumparat produsele pentru intreg tratamentul si am urmat cu strictete recomandarea, iar in urma tratamentului, acest minunat probiotic viu mi-a refacut echilibrul care împiedică proliferarea bacteriilor patogene precum H. Pylori, datorita bazei acestui produs 100% natural format din bacteriile acidolactice.

Asa am reusit sa scap de refluxul suparator, durerile de stomac si balonarile groaznice date de candida. Viata mi s-a imbunatatit incredibil, starea de bine pireduta am recastigat-o. De atunci, urmez in fiecare an o cura de 2-3 luni cu VitalVir, iar acum sunt si mai fericita ca acest minunat produs a ajuns si in Romania, ca il pot cumpara direct de aici.

Experienta mea cu acest produs nu se incheie aici! Mama mea a fost diagnosticata cu cancer de san gradul II, a fost operata, iar de atunci a facut chimioterapie de 12 şedinţe şi se simtea foarte rău, cu ameţeli si vărsături.

Acum doua luni am luat iar legatura cu fitoterapeutul care m-a ajutat pe mine si mi-a recomandat pentru mama atat Vitalvir cât şi Silvir pentru a o ajuta sa contracareze efectele nocive ale chimioterapiei, pentru a revitaliza organismul slabit si pentru a o ajuta sa ii recastigam imunitatea pierduta.

De aceasta data le-am comandat de la Health Nutrition, iar consultantul dumneavoastra cu care am luat legatura mi-a recomandat si Carbochitosan sa o ajute, deasemenea să neutralizeze şi sa elimine efectele adverse ale chimioterapiei.

A inceput sa ia imediat aceste trei remedii, iar acum, dupa doar doua luni de tratament, deja se simte mai bine, doarme mai bine noaptea, i s-a reglat tranzitul intestinal, i s-au diminuat foarte mult starile de voma si i-a revenit pofta de mancare.

Va multumesc si va recomand tuturor, sanatosi si bolnavi, mici si mari, aceste probiotice vii!