Iată câteva idei pe care poți cu ușurință  să le pui în practică acum, la început de toamnă, pentru a prelungi vara în corpul, mintea și sufletul tău.  Am gasit pentru tine produse naturale realizate manual și bio, fabricate în România și distribuite într-un mall online dedicat exclusiv producătorilor români.

Răsfață-ți pielea cu produse naturale

S-a dus soarele puternic și aproape s-a dus și bronzul tău. E timpul să redai strălucirea și sănătatea pielii tale în doi pași: exfoliere și hidratare.
Folosește produse cosmetice 100% naturale, fabricate în România de către producători pe care îi vei indrăgi pentru pasiunea ce o pun în produsele lor și pentru calitatea acestora. Pentru exfoliere, alege varianta cu care te simți cel mai confortabil: un săpun natural exfoliant cu lavandă și ovăz sau cu mac și argilă verde sau un saculeț exfoliant în care să adaugi un săpun natural; o perie pentru exfoliere sau un burete natural – lufă.
Pentru hidratare, alege untul sau uleiurile naturale, bio. Sunt o alternativă sănătoasă la produsele de îngrijire corporală pe care le găsești în supermarketuri dar care conțin și o mulțime de agenți chimici. Vei simți că ai și mai multă grijă de tine dacă folosești un produs cu ingrediente certificate bio. Și ai destule variante din care poți alege.
Gasești produsele de mai sus în magazinul JOVIS-COSMETICS pe www.deprinRomania.ro

Oriunde te duci, fă pași ușori, ca de dans

Corectează-ți postura: spatele drept și privirea înainte. Pășește cu încredere și bucurie, ca și cum ai dansa, oricât de mult te-ai grabi să ajungi undeva.
Ah, și nu uita de călcâie. Pentru ca a venit momentul în care începi să porți dresuri sau șosete fine și pentru că cele mai mici imperfecțiuni ar putea să însemne un fir tras care să îți strice dimineața. Preîntâmpină asta cu călcâie perfect exfoliate și hidratate, cu un minim efort fizic și financiar: folosește piatra ponce și crema specială pentru călcâie. Cu siguranță o să te facă să te simți bine și să pășești de parcă plutești!
Găsești produsele de îngrijire recomandate în magazinul COMPLEX-APICOL de pe deprinRomania.ro

Zâmbește larg

Se spune că atunci când te simți mai putin veselă sau inspirată trebuie să începi pur și simplu să zâmbești. Astfel te vei simți imediat puțin mai bine, te detensionezi, iar apoi, treptat, devii cu adevărat mai veselă. Asigură-te atunci când zâmbești că buzele tale sunt bine hidratate, pentru ca efectul să fie maxim.  Magazinul COMPLEX-APICOL îți oferă un balsam hrănitor cu lăptişor de matcă, ulei de măsline şi miere, ce repară şi răsfaţă chiar şi cele mai uscate şi deshidratate buze. Și îl găsești cu mai puțin de 8 lei pe www.deprinRomania.ro

Acestea au fost doar câteva mici sugestii adunate de noi. Pentru alte idei și produse de îngrijire din ingrediente naturale, fabricate în România, vizitează toate magazinele din mall-ul www.deprinromania.ro dedicat exclusiv producătorilor români. Toate ingredientele pentru o toamnă perfectă sunt aici! Te așteptă multe alte surprize, concursuri și reduceri pe site și în pagina de Facebook https://www.facebook.com/deprinRomania.ro