Osteoporoza e boala oaselor fragile

La femei, pierderea densității osoase începe odată cu instalarea menopauzei. La bărbaţi apare între 20-40 de ani. Peste 40% dintre femei sunt afectate de osteoporoză şi 20% din bărbaţi.  Tratamentul prin tehnologia Nanopulse Papimi este o metodă eficientă şi rapidă pentru prevenirea şi recuperarea în regim de urgenţă şi pe termen lung a pacienţilor. Vizează mai multe probleme osteoarticulare sau musculo-scheletale, precum hernia de disc, spondiloza cervicală, artroza. Protocolul include şi o secţiune de depistare a intolerantelor alimentare. Acestea sunt cauza inflamaţiilor din organism asociate de cele mai multe ori cu durere.

Cum se poate trata osteoporoza?

Câmpurile electromagnetice pulsate aplicate în mod corespunzător, proporţionate la nivelul întregului corp, au beneficii în tratamentul bolilor osoase. Durerile asociate sunt cauzate de multe ori de micro-fracturi în vertebre. În plus, durerile articulare cauzate de tasarea straturilor de cartilaj pot fi tratate cu succes, prin stimulare electrică. Terapia Papimi promovează unirea osoasă prin inducţie de curent electric, care schimbă permeabilitatea membranei celulare pentru a permite trecerea mai multor ioni. Tratamentul cu Papimi creşte, de asemenea, presiunea parţială a oxigenului şi transportul calciului, fiind astfel stimulată repararea şi creşterea cartilajului, prevenind măcinarea oaselor.

Papimi este cea mai nouă metodă de îndepărtare a durerii şi impune organismului să se refacă. Osteoporoza este cauza neasimilarii de organism a mineralelor, cu precădere a calciului. „Hoţul mut” fură organismului minerale şi îl privează de beneficiile lor, făcând oasele mai fragile şi scăzând imunitatea.

„Ceea ce îl face pe Papimi diferit faţă de celelalte aparate electromagnetice este că acesta pătrunde liber aproape peste tot în ţesuturi. Câmpul magnetic penetrant se modifica rapid. Se dezvoltă şi dispare brusc. Aceste câmpuri electrice induse nu ar putea pătrunde adânc în ţesuturi, din afară pentru că suprafaţa conductoare a unui ţesut (în conformitate cu legea lui Gauss) constituie un scut, cunoscut sub numele de „Scut Faraday” (Faraday’s Cage). Mai mult, un câmp electric nu pătrunde adânc într-un ţesut, datorită unui fenomen, cunoscut că fenomenul epidermic sau „efectul de piele” (skin effect). Singura cale posibilă pentru pătrunderea bio-energiei electromagnetice într-un ţesut, pare să fie utilizarea şi principiul brevetat al dispozitivului PAPIMI”, explică Dr. Cristina Popescu medic geriatru, Global Wellness System.

Cum ajută Papimi

Durerile de spate date de tasarea vertebrelor, scăderea în înălţime, postura cocoşată, mobilitatea scăzută şi greutatea în a ridica obiecte sunt câteva din semnele osteoporezei. Netratată la timp are consecințe dezastruoase. Dispozitivul Papimi stimulează osteogeneza celulară (creşterea şi repararea celulară), prin îmbunătăţirea procesului de osificare. Impulsurile magnetice unice înalt pulsate intensifică potenţialul celular. Îmbunătăţeşte transferul de energie către celule având ca rezultat reabilitarea totală şi îmbunătăţirea funcţionării normale a corpului. Impulsurile magnetice pătrund până la 15 cm în ţesut şi au un puternic efect antiinflamator, decontracturant, antialgic Reduc durerea, îmbunătățesc circulația sângelui. Întărirea oaselor prin şedinţe electromagnetice poate fi urmată de expunerea la soare pentru 10-20 minute pentru a favoriza absorbţia vitaminei D, esenţială în tratamentul osteoporozei.

Sursa foto: Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă Global Wellness System