Întrebat la postul Sky News cum a fost să fie bolnav de COVID-19, Wallace a răspuns: ‘Groaznic ca naiba, dacă vreţi purul adevăr’, arată Agerpres.

‘Nu a fost grav, dar te epuizează mental pentru că vine şi pleacă’, a povestit ministrul, care a fost infectat cu coronavirus la sfârşitul lui martie.

‘Am stat singur în apartamentul meu din Londra timp de opt zile şi mi-am pierdut gustul şi mirosul, şi e un soi de secătuire de energie care îţi reduce voinţa’, a continuat el.

‘Dar apoi a dispărut şi mi-am luat unele precauţii, iar în cele din urmă am revenit la muncă’, a adăugat Ben Wallace.

Pe de altă parte, întrebat la postul de radio LBC dacă Beijingul va trebui să răspundă în ce priveşte informaţiile pe care le-a dat lumii despre epidemia sa declanşată de coronavirus, Ben Wallace a răspuns: ‘Cred că da’.

‘Timpul pentru aceste analize va fi după ce vom avea totul sub control şi vom fi traversat totul şi economiile noastre vor fi revenit la normal’, a afirmat el.

‘China trebuie să fie deschisă şi transparentă cu privire la pe ce s-a bazat, deficienţele sale, dar şi succesele sale’, a apreciat ministrul britanic.

Vezi și “Pacientul 102” povesteşte care a fost experienţa sa după ce s-a infectat cu coronavirus: ”Simțeam că mi se rup mușchii, fâșie cu fâșie, de pe picioare”

Citește și: