Mai mult, când cei din jur află nu doar că va fi mama, ci mai ales cât de avansată e sarcina, încep să o ia la rost, pe motiv că nu mănâncă suficient și că fătul sigur flămânzește. Îi spun că nu merita să rămână însărcinată dacă nu e în stare să mânânce atât cât trebuie. Ba chiar a fost întrebată de câteva ori dacă nu cumva se preface că e gravidă.

”Chiar mă afectează astfel de comentarii. Încerc să rămân calmă, pentru că știu că atât eu, cât și copilul suntem bine”, se plânge Reanna.

 

Analizele, spune tânăra, arată că totul e în regulă, iar mica viață ce-i crește în pântec e perfect sănătoasă. ”Copilul meu crește perfect normal în fiecare lună, este măsurat, la fel ca în cazul tuturor gravidelor, așa că nu are nimic de-a face cu mine și nici cu sănătatea lui”, explică tânăra.

 

De altfel, Reanna e vegană și a dus de când se știe un stil de viață foarte activ. Până să rămână însărcinată făcea arte marțiale combinate, inclusiv box, kickboxing, jujitsu, s-a antrenat cu greutăți și a făcut cardio și yoga. În prezent se limitează doar la cardio și yoga, acesta fiind unul dintre motivele pentru care e în formă.

 

În plus, povestește Reanna, și mama ei s-a aflat în aceeași situație, cu o burtică invizibilă până în luna a șaptea.

Vezi și care sunt cele 3 mituri pe care nicio femeie însărcinată nu trebuie să le mai creadă

Citește și: