Tânăra de 23 de ani și logodnicul ei, Scott Turner (24 de ani) aveau parte de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. S-au mutat împreună în noua lor casă și au început  pregătirile de nuntă, având planuri mari de viitor.

Însă, într-o zi, ea și Scott au mers la un magazin de mobilă, când dintr-o dată, Alexandra a văzut negru în fața ochiilor și vederea i-a dispărut complet, potrivit Birmingham Mail.

”I-am spus lui Scott că nu pot să văd nimic. I-am zis: Nu pot să văd! Nu pot să-ți văd fața!”, povestește tânăra. „Ne-am dus să luăm un autobuz ca să mergem la spital, dar nu puteam să văd nici autobuzul, deși era în fața mea”, a mai spus aceasta.

Alex le-a povestit mediciilor că a început să aibă probleme cu vederea cu câteva luni înainte ca aceasta să-i dispară de tot, în luna mai anul trecut. Mai întâi a început să vadă în ceață cu ochiul drept. A mers la un oftamolog  pentru că nici ochelarii nu o mai ajutau să vadă clar, iar problema i s-a extins și la ochiul stâng. Medicii i-au dat mai multe tratamente, inclusiv picături cu steroizi și un schimb de plasmă, însă nu au știut să îi spună care e motivul pentru care vede neclar. Însă, în ziua  în care și-a pierdut vederea de tot, ea susține că a avut și o durere de cap foarte puternică.

Tânăra trebuie să meargă în Germania pentru o operație

În final, doctorii i-au spus că i s-a atrofiat nervul optic, dar nu știu care e cauza, boala ei rămânând un mister. Alex și logodnicul ei au fost nevoiți astfel să-și amâne pregătirile de nuntă, fiind nevoiți să strângă bani pentru a merge în Germania, unde urmează să fie supusă unei operații care îi va reda vederea, întrucât deși a făcut numeroase tratamente, vederea i-a revenit doar parțial și în continuare vede totul în ceață.

„Pot să văd fețele oamenilor doar dacă sunt foarte aproape de mine. Însă, dacă sunt în altă parte a camerei nu îi văd deloc. Totul este în ceață pentru mine și acest lucru îmi afectează întreaga viața”, spune tânăra.

Alex, care este cosmeticiană, a trebuit să renunțe la job din cauza bolii, și acum depinde doar de logodnicul ei. „A trecut aproape un an de atunci și eu încă sper că poate îmi revine vederea. Însă nu pot să nu mă gândesc ce se va întâmpla dacă voi rămâne așa toată viața mea? Încerc să rămân pozitivă, dar este foarte greu. Nu știu ce m-aș face, dacă nu are fi Scott”, a mai spus aceasta.

 

Cei doi se chinuie acum să strângă 6.500 de lire sterline pentru operația de la o clinică din Berlin, unde medicii îi vor repara nervul afectat,  însă deocamdată au reușit să strângă doar 3.800 de lire. „Am luat legătura cu cineva din Marea Britanie care a făcut o astfel de operație și a funcționat. Amfăcut programare, însă până atunci trebuie să ne asigurăm că avem banii necesari pentru a plăti operația, tratamentul și cazarea din Berlin”, a subliniat Alex.

Fotografii: Northfoto