Lee Tae-Im, o actriță foarte apreciată în țara ei,  a recunoscut că de sașe luni ține o dietă drastică,în care consumă doar trei linguri de orez pe zi. Ea a mărturisit că motivul care a determinat-o să facă acest lucru este rușinea pe care a simțit-o după ce a participat la o ședință foto cu alte două actrițe, Park Han-Byul și Lee Chae-Young.

#sbs연예대상#시상식나들이했어요!!#오랜만에 인사드리니 두근두근 ?

A post shared by 이태임 (@taeim000) on

Așa arăta până să se apuce de dietă

Deși Lee nu a avut niciodată probleme cu greutatea și nu a fost niciodată plinuță, ea a povestit că s-a simțit foarte stânjenită de cât de bine aratău cele două colege ale ei mult mai slabe, fapt pentru care a decis să ia măsuri și să țină și ea regim pentru o silueta mai suplă. „Am făcut pictorialul cu Park Han-Byul și Lee Chae-Young, care aveau niște trupuri perfect tonifiate. Așa că m-au făcut să-mi fie rușine de corpul meu și mă simțeam jenată lângă ele. M-am supărat așa tare că am început să plâng”, a spus Lee în show-ul tv.

A post shared by 이태임 (@taeim000) on


Cu toate acestea, actrița recunoaște că dieta ei nu este deloc una sănătoasă și i-a sfătuit pe oameni să nu-i urmeze exemplu. Ea a precizat că a vrut să piardă rapid în greutate ca să dea cât mai bine pe sticlă ca actriță și așa a simțit că trebuie să facă pentru a-și atinge scopul. Decizia ei i-a îngrijorat extrem de tare pe fani, care îi spun pe rețelele de socializare că a exagerat cu slăbitul și că pare bolnavă la cât este de silfidă. De asemenea, ceilalți invitați din emisiunea tv i-au spus că nu are cum să trăiască doar cu trei linguri de orez pe zi și că acest lucru ar putea avea consecințe grave asupra sănătății ei. „Într-o zi, actorul Oh Chang Suk a venit la mine și mi-a spus îngrijorat că sunt mult prea slabă. După ce am auzit asta, m-am mai îngrășat două-trei kilograme”, a declarat actrița. Mai mult, în ciuda faptului că toată lumea îi spune că este prea slabă, Lee nu vrea să înceapă o dietă normală. Ea a promis totuși că va dubla numărul lingurilor de orez și va mânca șase pe zi, în loc de trei.

A post shared by 이태임 (@taeim000) on

Alegeti filmul preferat dintre aceste seriale coreene!