Aceasta mânca zilnic batoane de ciocolată, prăjituri și gogoși și fără să-și dea seama a ajuns să cântărească  110 kilograme.  Când a început să realizeze cum arată,  Mareike s-a îngrozit și izbucnea în lacrimi de câte ori se uita în oglinda. Mai mult, ea se simțea atât de prost de felul în care arăta încât refuza să se mai dezbrace în fața soțului ei și a decis că a venit momentul să ia măsuri.


Astfel, ea a înlocuit dulciurile cu snacks-uri din legume și a început să facă zilnic câte 30 de minute de exerciții, ajutându-se de cele două fiice ale ei, Mia( 6 ani), și Leon(4 ani), folosindu-le pe post de greutăți sau făcând flotări cu ele în spate. Rezultatele au început să se vadă rapid,  Mareike reușind să slăbească 41 de kilograme.

„Înainte dieta mea era groaznică. Mâncam foarte multă ciocolată, prăjituri și gogoși la o singură masă. Plângeam în fiecare zi când trebuia să mă îmbrac, pentru că nu mă mai încăpea nimic și purtam hainele de gravidă la trei ani de ultima sarcină. Eram așa rușinată de corpul meu, încât nu voiam ca soțul meu să mă mai vadă fără haine, fapt pentru care devenise destul de greu să mai avem momente intime. Atunci am realizat că nu pot să mai trăiesc așa, și am început să mănânc sănătos și să fac exerciții”, a declarat femeia. Aceasta a povestit că nu a realizat că este obeză până când nu s-a văzut într-o fotografie, când era cu fetițele la locul de joacă.

„În fiecare zi făceam 30 de minute de exerciții cu copiii mei, și cum nu avea cine să aibă grijă de ei trebuiau să facă totul cu mine. I-am folosit pe post de greutăți, ținându-i în brațe în timp ce făceam exerciții sau în spate în timp ce făceam flotări și genoflexiuni și i-am folosit în mai la diferite exerciții. Nu am avut de ales, trebuia să-i includ în programul meu sau să nu mai fac exerciții deloc. Acum, fetele mele adoră exercițiile. Am întrebat-o pe fiica cea mare dacă vrea să facă yoga și a zis că nu, că vrea exerciții, iar apoi a început să facă sărituri și burpees” , a mai spus femeia.

So this is a thing now! What should we call this new discipline? #raisingKids #strongMom #princessPress ????

A post shared by Mareike Lott (@noexcusefitmom) on

„Exercițiile ne ajută, pe mine și pe copii mei, să avem o viață mai bună pentru că o văd pe mama lor fericită și energică decât să mă vadă depresivă pe canapea. Cele 30 de minute de exerciții pe care le iau pentru mine s-au multiplicat într-o cantitate de distracție, timp și energie dedicată copiiilor mei”, a adăugat aceasta.