Cum se prepară masca din banană și bere pentru păr

Ai nevoie de 1 gălbenuș de ou, jumătate de banană, 1-2 lingurițe de miere și 100 ml bere (neagră, blondă, etc).

Amestecă bine ingredientele, apoi aplică produsul pe zonele cu probleme și lasă să acționeze 1-2 ore. Ideal ar fi să vă faceți această mască ân weekend-uri, când aveți mai mult timp liber.

Zona pe care s-a aplicat masca se vor încălzi, așa că nu vă faceți probleme. La finalul operațiunii clătiți zona și tamponați cu un prosop uscat.

Repetați procedura măcar săptămânal, timp de o lună, până când veți avea rezultatele dorite.

Masca pentru păr cu banană și bere nu este toxică pentru organismul tău și nici nu te costă mulți bani. Ajută la creșterea naturală a părului.

Ingredientele folosite au beneficii – banana conține vitaminele A, B, C, E și minerale precum calciul, fosforul și azotul. În medicina ayurveda bananele sunt considerate fructele de aur și un secret al naturii pentru păstrarea tinereții. Banana conține triptofan, un aminoacid esențial, tocmai de aceea este folosită în cosmetică.

Ouăle au vitaminele B și D, necesare organismului. Sunt deseori folosite în măștile pentru ten și păr pentru că au micro și macro elemente, aminoacizi, lecitină, etc.

Mierea ajută la regenerarea părului, oferindu-i vitalitate și suplețe și protejează de factorii nocivi din mediul ambiant. Este bogată în vitaminele A, complexul B, C, K, are acizi organici, minerale precum potasiu, fosfor, sodiu, etc.

Berea neagră conține zaharuri nefermentate, acizi organici, săruri minerale, vitamine precum B1, B2, B6 și PP, dar este bogată și în flavonoide.