Dr. Viișoreanu a efectuat în premieră în România mastectomia endoscopică pentru leziuni benigne și este promotorul tehnicii ganglionului santinelă în medicină privată – una dintre cele mai moderne și eficiente proceduri existente în acest moment. Această tehnică este recomandată pacientelor cu cancer mamar în stadiu incipient, reducând atât riscul unei operații inutile, cât și efectele secundare ale acesteia.

Abordarea multidisciplinară acoperă toate aspectele fiecărei afecțiuni și creează un tratament personalizat pentru fiecare pacientă. Indiferent de tipul de patologie, pacientele primesc sprijinul unei echipe complete, alcătuită din imagist, chirurg, oncolog, radioterapeut, anatomopatolog, psiholog, chirurg plastician, endocrinolog, nutriționist, genetician și kinetoterapeut.

Echipa de medici cu care lucrează dr. Cristian Viișoreanu la Institutul Sânului

În urma colaborării între echipa de chirurgie oncologică condusă de dr. Cristian Viișoreanu și echipa de chirurgie estetică, se pot realiza intervenții chirurgicale de înlăturare a tumorilor maligne cu reconstrucție mamară (diverse procedee reconstructive), pacientele beneficiind de reconstrucția sânului în cadrul aceleiași intervenții chirurgicale.

Învinge afecțiunile sânului prin tratamente personalizate, realizate de o echipă experimentată în patologia mamară, cu peste 10 ani de activitate în medicină privată!