Băiețelul a început să fumeze de la un an și șase luni, când tatăl lui i-a dat prima țigară și el a devenit rapid dependent de tutun. La vârsta de doi ani, acesta cântărea 26 de kilograme și era obez. „E dependent total. Dacă nu-i dăm țigări, devine nervos, țipă și se dă cu capul de pereți. Îmi spune că se simte rău și e amețit”, declara mama lui atunci. În plus, micuțul fuma doar un singur brand de țigări  și viciul lui îi costa pe părinți în jur de șase dolari pe zi.

 

 

A învățat să mănânce sănătos

Pentru a veni în ajutorul copilului, autoritățiile le-a spus părinților lui că le dau o mașină dacă îl ajută pe fiul lor să renunțe la țigări. „Mie mi se pare destul de sănătos. Nu văd care e problema”, mai spunea atunci mama lui.

Povestea băiețelului s-a viralizat pe internet, iar poze și filmulețe cu el au ajuns pe site-urile ziarelor din întreaga lume, iscând un adevărat scandal în privința pericolului la care era expus acest copil. Drept urmare, o organizație pentru protecția copiilor l-a inclus pe Ardi într-un program de reabilitare pentru a scăpa de acest viciu periculos  și pentru a învăța să mănânce sănătos, ceea ce a și reușit.

Acum după șapte ani, băiețelul a devenit un copil model. Nu mai fumează, are o greutate normală este clasa a patra și chiar are rezultate foarte bune la școală, fiind campion în clasa lui.

CItește și: Rihanna a pierdut lupta cu greutatea! Incredibil cât de mult s-a îngrășat

 

Fotografii: Northfoto