Chahat Kumar a venit pe lume cu o greutate normală, însă în doar opt luni aceasta pare că stă să crape de la cât de mult a luat în greutate, potrivit publicațiilor indiene. „Când Chahat s-a născut, era complet normală. Apoi, am observat cum greutatea ei crește de la o zi la alta”, a declșarat Suraj Kumar(23 de ani), tatăl fetiței, despre care medicii spun că suferă de obezitate morbidă.

Suferă de obezitate morbidă

Părinții copilei sunt extrem de îngrijorați pentru sănătatea lui Chahat care un apetit insațiabil, mai ales că este singurul copil al lor și recunosc că aceasta mănâncă de patru ori mai mult decât orice copil de vârsta ei. „Înainte de Chahat, am mai avut un fiu care a murit. Acum, Chahat este unicul nostru copil și nu vrem să o pierdem și pe ea. Sunt foarte îngrijorată pentru sănătatea ei. Nu mănâncă ca un copil normal. Ea mănâncă non-stop. Dacă nu-i dăm ceva de mâncare începe să plângă”, a spus și mama acesteia, Reena (21 de ani). „Plânge să iasă și afară însă este foarte grea și noi nu reușim să o ținem în brațe. Așa că o ducem în cele mai apropiate locuri”, a mai adăugat mama. Părinții susțin însă că nu este vina lor că micuța a devenit atât de grasă. „Nu este vina noastră și nu putem face nimic. Nu mă simt deloc bine când oamenii râd de ea că este prea grasă”, a mai spus tatăl.

Din cauza greutății mari, fetița are probleme și cu respiratul și cu dormitul, iar din păcate aceasta are probleme serioase și cu pielea, care este foarte tare și medicii nu au reușit din acest motiv să-i ia sânge pentru analize. „Nu avem bani pentru tratamentul ei, dar ne chinuim să facem tot ce putem să fie bine. Însă, cea mai mare probleme este și pielea ei. Este atât de tare și groasă, încât medicii nu au reușit să-i ia sânge”, a explicat mama.

 

Save