Liu Yelin s-a angajat pentru prima dată în 1985, la vârsta de 17 ani. Deși au trecut mai mult de trei decenii de atunci și aceasta s-a pensionat, nu s-a schimbat foarte mult de atunci și pare că ea nu îmbătrânește deloc.

Cu pielea strălucitoare, corpul tonifiat și nici un rid pe fațp, Liu uimește pe toată lumea cu modul în care arată. „Oamenii rămân șocați când află că am aproape 50 de ani. De câte ori merg la cumpărături și le spun oameniilor vârsta mea reală, oamenii se îmbulzesc în jurul meu încercând să-mi afle secretele”, a declarat femeia pentru Daily Mail.

„Dacă crezi că ești prea plinuț, înseamnă că nu ai transpirat suficient”, a mai spus aceasta, precizând că ea se simte încă ca la 15 ani.

 

Folosește doar ulei de măsline

 

Liu, care e cunoscută și sub numele de Ye Wen, s-a născut în 1968 în Xinyang, în provincia chineză Henan. Pensionara susține că faptul că nu-și arată vârsta i-a dat de multe ori dureri de cap, pentru că oamenii cred de cele mai multe ori că este iubita fiului ei, care are 22 de ani. Liu a povestit că o dată s-a dus la nunta unui prieten, însoțită de fiul ei, care lucrează ca assitent la o companie de producție filme, iar toată lumea a întreabt-o dacă tânărul este noul ei iubit și nu au vrut să o creadă sub nici o formă că este, de fapt, fiul ei.

Chinezoiaca susține că reușește să își păstreze tinerețea pentru că este foarte activă, de mai bine de 30 de ani face mult sport și folosește foarte rar cosmetice, precizând că pe piele se dă numai cu ulei de măsline. „Înot și fac antrenamente cu greutăți în fiecare zi. Cel mai mult în place să înot afară când e iarnă. Când toată lumea poartă geci groase, eu prefer să mă dezbrac în bikini și să înot în apa înghețată. Este un test de voință și perseverență. De multe ori mă forțez să fac lucrul acesta”, a spus Liu.

„Vreau să rămân frumoasă până la vârsta de 80 de ani. Îmi fac publică povestea pentru că vreau să încurajez mai multe femei să facă mișcare ca să se păstreze frumoase și încrezătoare”, a mai adăugat femeia.