Din păcate, foarte multe dintre simptomele instalării acestei perioade sunt extrem de neplăcute și pot chiar să afecteze bunul mers al vieții, pentru o parte mai mult decât semnificativă dintre femei.

Din fericire, există suplimente alimentare care sunt capabile să mai diminueze câte puțin din stările neplăcute induse de menopauză, precum durerile și uscăciunile în zona intimă, menstruațiile mai puternice și mai îndelungate decât de obicei sau sângerările vaginale care apar între menstruații. De menționat sunt și bufeurile de căldură, schimbările de temperament, iar în anumite cazuri, chiar și creșterea inexplicabilă în greutate.

Din seria celor mai sigure astfel de remedii destinate simptomatologiei care apare la început de menopauza sunt produsele vândute de vitaMIX.ro. Principalul lor avantaj este dat de faptul că sunt produse naturale, care au numai efecte benefice pentru întregul corp.

Pe VitaMIX.ro se pot găsi ceaiuri din plante cu proprietăți benefice în acest scop, mai multe varietăți de pastile care au la bază un complex de vitamine și minerale, tincturi și pulberi. Acestea, odată consumate vor ajuta la ușurarea întregului proces caracteristic menopauzei.

De asemenea, multe dintre aceste ceaiuri și suplimente alimentare au multe alte beneficii pentru femei, starea lor de spirit, dar și sănătatea intimă.

În categoria suplimentelor pentru menopauză se numără multe dintre produse, destinate exclusiv pentru acest scop. Un remediu care cu greu poate să nu fie luat în considerare este Soya Isoflavone 100mg, un produs natural pentru ameliorarea simptomelor menopauzei. Este un real ajutor în tratamentul simptomelor ce însoțesc perioada de perimenopauză și menopauză dar și pentru ameliorarea simptomelor precum: bufeuri, transpirații, palpitații, stări depresive, etc.

De asemenea, oricând există posibilitatea ca ceaiul să fie considerat o alternativă în acest caz. Printre efectele sale benefice pe termen lung se numără reducerea bufeurilor de căldură, a insomniilor, precum și a stărilor de nervozitate sau irascibilitate. Ceaiul se consumă între mese, de aproximativ 3-4 ori pe zi, pentru ca efectele să nu întârzie să apară.

Este recomandat ca aceste tipuri de suplimente să fie combinate și cu sesiuni de masaj, pentru ca senzația de bine să devină parte a întregii zile. Tocmai de aceea, achiziționarea unui ulei de masaj de trandafiri este, fără îndoială, una dintre cele mai bune achiziții suplimentare.

Astfel, timpul petrecut acasă va fi dedicat relaxării depline, de destindere și de detașare de tot ce înseamnă stres. În plus, pielea va radia de sănătate și va fi mai fermă ca niciodată!

Nu ezitați să vă achiziționați astfel de produse, mai ales dacă simțiți că ar putea să apară unele dintre primele simptome asociate cu această trecere de la fertilitate la menopauză. Nu vă veți confrunta cu neplăcerile clasice pe care le experimentează orice femeie și totodată vă veți simți mult mai bine în pielea dumneavoastră.

Nu ratați această ocazie și comandați ce considerați că este mai potrivit pentru dumneavoastră!